Ολυμπιακός: «Τρελαμένοι» όλοι οι παίκτες με τα όσα έγιναν

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ

i

© Intime

Ολυμπιακός: «Τρελαμένοι» όλοι οι παίκτες με τα όσα έγιναν

Διονύσης Βερβελές 22:08 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Θέμα συζήτησης στο Ρέντη τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ…

Τι και αν πέρασε μία βραδιά και υποτίθεται… κοιμήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, τη Δευτέρα όταν βρέθηκαν στο Ρέντη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πάλι για την ΑΕΚ συζητούσαν.  Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτελούσαν τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη με τον Σλοβάκο διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ

Δεν μπορούσαν να... χωνέψουν οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές τη συμπεριφορά του Μαρέφκα και τον τρόπο που έπαιξε στο ματς. Οι δύο «κραυγαλέες» φάσεις ήταν αυτές οι οποίες ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής τους, καθώς όπως τόνιζαν και οι ίδιοι σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν προκλητικός με τις μη υποδείξεις φάουλ γεγονός το οποίο είχε εκνευρίσει αρκετά τους παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και όσους ήταν στον πάγκο.

«Το VAR τι έκανε;»

Επιπλέον αυτό το οποίο τόνιζαν συνεχώς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και στην προπόνηση της Δευτέρας, ήταν πως γίνεται να μην είπε τίποτα το VAR ιδιαίτερα στη φάση του πέναλτι. Εάν δηλαδή στην περίπτωση ακύρωσης του γκολ του Μασούρα υπήρχε το... άλλοθι πως είχε σφυρίξει ο διαιτητής προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, στη φάση του πέναλτι δε γινόταν να μην πει τίποτα το VAR και να οδηγήσει τον Μαρέφκα να δει ξανά την ανατροπή του Κάλενς στον Ναβάρο.

Μία απορία την οποία είχε ιδιαίτερα και ο πρωταγωνιστής της φάσης, Ναβάρο, καθώς εξέφρασε σε όλους την απογοήτευσή του για τη μη υπόδειξη του πέναλτι. 

Οι «ερυθρόλευκοι» τώρα, καλούνται να δουν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να σκέφτεται αλλαγές και ένα σχετικό «φρεσκάρισμα» στην εντεκάδα του στη Λεωφόρο.