Ολυμπιακός: «Τρέχει» ο Κοβάσεβιτς να κλείσει τα θέματα

Ντάρκο Κοβάσεβιτς

i

© Intime

Ολυμπιακός: «Τρέχει» ο Κοβάσεβιτς να κλείσει τα θέματα

Διονύσης Βερβελές 10:09 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 11.06.2024

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν έχει σταματήσει τη δουλειά και προχωρά το σχεδιασμό της ομάδας…

Ναι μεν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού την αμέσως επόμενη ημέρα του τελικού με τη Φιορεντίνα για το Conference League έφυγαν για διακοπές, αλλά αυτό δεν ισχύει φυσικά για όλα τα μέλη του συλλόγου. Τόσο οι διοικούντες την ΠΑΕ, όσο όμως και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έχουν μείνει στη θέση τους, στη βάση τους.

Ο λόγος είναι ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κοβάσεβιτς όλη μέρα είναι σε επικοινωνία με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», αλλά και με τον προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έτσι ώστε να προχωρήσει τα όποια θέματα είναι «ανοιχτά» για τον σύλλογο.

Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να ανανεώσουν, αλλά υπάρχουν και οι μεταγραφές που «ψήνονται» για να γίνουν, όπως όμως και οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό υπό τη μορφή δανεισμού, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Για αυτό και ο Κοβάσεβιτς καθημερινά μιλάει με όλους τους φορείς της ομάδας και έχει μείνει στη βάση του, προκειμένου να φέρει τα πάντα εις πέρας.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Στέφαν Γιόβετιτς. Τον γνωρίζει και προσωπικά τον παίκτη, προτού επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, και από τη στιγμή που υπάρχει θετική άποψη απ' όλες τις πλευρές για να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά, ο Κοβάσεβιτς έχει αναλάβει το θέμα για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να συμφωνηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο για την ώρα, αφού τα πάντα βρίσκονται σε φιλολογικό επίπεδο και δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις σε ποσά και διάρκεια συμβολαίου.

Ο Κοβάσεβιτς, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να «τρέξει» τα πάντα για το σχεδιασμό της ομάδας και βρίσκεται σε επικοινωνία με διάφορους μάνατζερς ανά την Ευρώπη και όχι μόνο, έτσι ώστε να δει τι υπάρχει στην αγορά και μαζί με τον Μεντιλίμπαρ να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε προτάσεις για να υλοποιηθούν και οι απαραίτητες μεταγραφές.