Ολυμπιακός: Βέλντε-Μαρτίνς και στο βάθος… Ποντένσε

Κρίστοφερ Βέλντε

i

©Intime

Ολυμπιακός: Βέλντε-Μαρτίνς και στο βάθος… Ποντένσε

Φαίνεται με το «καλημέρα» γιατί οι «ερυθρόλευκοι» επέμεναν στον Νορβηγό.

Την περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε ο Ολυμπιακός τη δούλεψε για αρκετό καιρό. Περίπου έναν μήνα ήταν σε διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν και μέχρι να πει το «ναι» η ομάδα της Πολωνίας πέρασαν αρκετές ημέρες. Μέχρι, όμως, που τελικά όλες οι πλευρές έδωσαν τα χέρια, ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του και τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Ο Νορβηγός παρά το γεγονός ότι έχει λίγες ημέρες προπονήσεων με τους Πειραιώτες, ταξίδεψε με την ομάδα στην Ιταλία και έλαβε κανονικά μέρος στα φιλικά.

Απέναντι στην Τερνάνα μπήκε για 20 λεπτά και κατάφερε να σκοράρει, ενώ με τη Ρόμα ήταν βασικός και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Ολυμπιακός σε 1-1. Παράλληλα, ήταν και μία μόνιμη απειλή για την άμυνα της Ρόμα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Κόντρα στη Ρόμα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, άφησε τον Ζέλσον Μαρτίνς στον πάγκο. Ο Πορτογάλος έχει αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της μέχρι τώρα προετοιμασίας, αφού αναμφίβολα είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει περισσότερο απ' όλους. Και όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς σε αυτήν την κατάσταση και τον Βέλντε να δείχνει με το «καλημέρα» την αξία του, αλλά και γιατί επέμενε η ομάδα να τον αποκτήσει, έχει ένα δίδυμο που μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό «όπλο» των «ερυθρόλευκων» για την ερχόμενη σεζόν.

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:20 - 03.08.2024

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα σχολίασε ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα να δώσει στους παίκτες τη νοοτροπία του.

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι το... έχουν με το γκολ, παίζουν καλά με την μπάλα στα πόδια και μπαίνουν συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει ποδοσφαιριστές και στα δύο του άκρα που θα είναι επικίνδυνοι για οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα. Και αυτό το δίδυμο έχει «χτιστεί» χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Γιατί εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς το πόσο πολύ θα δυναμώσει ο Ολυμπιακός στα εξτρέμ, σε περίπτωση που και η υπόθεση του Πορτογάλου τελειώσει θετικά... Κάτι που αποτελεί και στόχο για το επόμενο διάστημα.