Ο Ολυμπιακός βραβεύει τους Ολυμπιονίκες του, Χρήστου και Καραλή

Εμμανουήλ Καραλής, Απόστολος Χρήστου

i

©Intime

Ο Ολυμπιακός βραβεύει τους Ολυμπιονίκες του, Χρήστου και Καραλή

Διονύσης Βερβελές 15:22 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 18.10.2024

Πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10, 16:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα βραβεύσει τους Ολυμπιονίκες, Απόστολο Χρήστου και Εμμανουήλ Καραλή.

Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10), στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βραβεύσει δύο δικά της παιδιά.

Δύο αθλητές πρότυπα του συλλόγου, οι οποίοι έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, ανεβαίνοντας στο βάθρο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ!

Ο Ολυμπιακός προχωράει τη μεταγραφή του Αθανασίου...

Οι μεταγραφές αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2025 τυπικά πλέον, αλλά στις τάξεις των Πειραιωτών δεν… ηρεμούν. Και βλέπουν και μπροστά, με ένα παιδί από το ελληνικό πρωτάθλημα που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα. Ο Νίκος Αθανασίου του Ατρομήτου, είναι ο ποδοσφαιριστής που προκρίθηκε για την αριστερή πλευρά των «ερυθρολεύκων», με τους Πειραιώτες να είναι αποφασισμένοι να «κλειδώσουν» τον αριστερό μπακ της ομάδας του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά (αν δεν έχει ήδη τελειώσει) στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Το μόνο που θα μένει να ξεκαθαριστεί, είναι αν ο Αθανασίου θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι κάτι που θα φανεί στο επόμενο διάστημα, ωστόσο κρατάμε την κίνηση…

Ο Ολυμπιακός τον Αθανασίου τον είχε πολύ καιρό στα υπόψη του. Παρακολουθούσε διακριτικά την υπόθεσή του και όπως επισημάναμε και σε σχετικό άρθρο χθες, δεν είναι και ο μοναδικός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ρίξουν βάρος στην ελληνική αγορά, «σκανάρουν» και θέλουν να αποκτήσουν ότι βέβαια είναι εφικτό. Βλέπετε και στο παρελθόν υπήρχαν παίκτες που δεν έπιασαν… Λιμάνι, λόγω κακών σχέσεων με ομάδες.

Η περίπτωση του Αθανασίου πάντως, ξεχώρισε, με τον Έλληνα μπακ να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Έχει πάρει τη φανέλα βασικού στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, στέκεται καλά, με τα καθήκοντά του να μην περιορίζονται στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά να βγαίνει και μπροστά για να δημιουργήσει-απειλήσει. Στον Ολυμπιακό ετοίμαζαν πλήρη φάκελο, ο προπονητής έχει δώσει το «οκ» και έτσι, αναμένονται λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας αυτής.