Ο Ολυμπιακός βραβεύτηκε από το ΕΕΑ για την κατάκτηση του Conference League

Ο Ολυμπιακός στη βράβευση του ΕΕΑ

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός βραβεύτηκε από το ΕΕΑ για την κατάκτηση του Conference League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:20 - 14.10.2024

Στις βραβεύσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έλαβε τιμητική διάκριση ο Ολυμπιακός, για την κατάκτηση του UEFA Conference League.

Στο «Σταύρος Νιάρχος» φιλοξενήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου τα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, παρουσία δύο άλλοτε Πρωθυπουργών, των Καραμανλή και Σαμαρά. Σε αυτά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έλαβε τιμητική διάκριση για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

Ο νεαρός Αντώνης Παπακανέλλος, μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Youth League αλλά και παίκτης στο ρόστερ του Μεντιλίμπαρ, βρέθηκε στην εκδήλωση. Εκείνος και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά πριν την έναρξη του event. Πέραν του νεαρού παίκτη, τους «ερυθρόλευκους» επίσης εκπροσώπησαν οι Κώστας Βερνίκος και Νίκος Γαβαλάς.

Αναλυτικά, ειδικές τιμητικές βραβεύσεις δόθηκαν στους εξής:

• Στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και για την κατάκτηση του Youth League από την ομάδα Νέων.

• Στην  ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Euroleague.

• Στην Λήδα Μανθοπούλου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 100 μέτρα T38 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

• Στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

• Στον Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

• Στην Στρατονίκη Βελισσαρίδη που αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις και μπήκε πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.