Βροντερό «παρών» και στη Σκύρο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού στη Σκύρο

i

© Twitter

Βροντερό «παρών» και στη Σκύρο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:31 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 28.09.2024

Στη Σκύρο βρέθηκαν ουκ ολίγοι οπαδοί, προκειμένου να δουν από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και η Κ19 του, σε Conference και Youth League αντίστοιχα.

Ένας ακόμα προορισμός προστέθηκε στη λίστα των τοποθεσιών που βρέθηκαν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, με τη Σκύρο να υποδέχεται τις κούπες των Europa Conference League και Youth League. Εκεί, όπως και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, ο κόσμος της ομάδας έδωσε βροντερό «παρών» και δημιούργησε για μία ακόμα φορά φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

«Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε και στη Σκύρο όπου συνεχίστηκε η θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού! Από το πρωί ο κόσμος του Θρύλου έδειξε ότι θα είναι ξεχωριστή η ημέρα στο νησί, καθώς ετοίμασαν υποδοχή στην ερυθρόλευκη αποστολή στο λιμάνι, ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε και το απόγευμα στην εκδήλωση για να δουν όλοι τις κούπες του Ολυμπιακού και να φωτογραφηθούν περήφανα μαζί με αυτές!

Παράλληλα μεγάλη ήταν και πάλι η έμπρακτη στήριξη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με την αγορά καρτών φιλάθλου και μέλους. Θυμίζουμε ματαιώθηκε η εκδήλωση της Δευτέρας για τη Σκιάθο», ανέφεραν στην ενημέρωσή τους οι Πειραιώτες.