«Χαμός» και στη Μήλο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

«Χαμός» και στη Μήλο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:37 - 16.09.2024

Στην Μήλο βρέθηκαν τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και η ομάδα Κ19, με τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών».

Η Μήλος προστέθηκε στους προορισμούς των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό «παρών». Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών, βρέθηκαν στην πλατεία Αδάμαντα-Ηρώων και μετέτρεψαν την εκδήλωση σε πραγματική γιορτή.

«Στην κατακόκκινη Μήλο βρέθηκαν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου με τον κόσμο να συγκεντρώνεται από νωρίς το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Αδάμαντα-Ηρώων και να μετατρέπει την εκδήλωση σε πραγματική γιορτή.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν παλμό με τη φωνή τους και έδειξαν για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη στήριξη τους στον ερασιτέχνη αγοράζοντας κάρτες φιλάθλου και κάρτες μέλους για τη σεζόν 2024-2025», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» στην ενημέρωση.

Επιπλέον εισιτήρια διαρκείας από τον Ολυμπιακό λόγω μεγάλης ζήτησης

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ημερομηνία ίδρυσής του και ο κόσμος της ομάδας θέλει να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του. Αυτή την επιθυμία αποφάσισαν να ανταμείψουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα εκδώσουν επιπλέον εισιτήρια διαρκείας.

Αυτά τα εισιτήρια διαρκείας προέκυψαν από κάποια έργα αναμόρφωσης και βελτιωτικών μετατροπών που πραγματοποιήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διατίθονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org).

Μάλιστα, πολλά από τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία έχουν ήδη «φύγει», με τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανυπομονεί για τις μεγάλες μάχες που θα δώσει η αγαπημένη του ομάδα σε Ελλάδα και Europa League.