«Χαμός» και στη Σαντορίνη για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού (pics)

«Χαμός» και στη Σαντορίνη για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού (pics)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:26 - 25.09.2024

Πλήθος κόσμου βρέθηκε και στη Σαντορίνη, προκειμένου να δει από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και η Κ19 του, σε Conference και Youth League αντίστοιχα.

Το ταξίδι για τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και η Κ19 ομάδα του συνεχίζεται, με επόμενο προορισμό τη Σαντορίνη. Εκεί για μία ακόμα φορά έγινε χαμός, αφού ο κόσμος έδειξε τη «δίψα» του να δει από κοντά τις κούπες της ομάδας.

«Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην «κατακόκκινη» Σαντορίνη, για να υποδεχθεί τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου, με τους φιλάθλους να συγκεντρώνονται στον συνεταιρισμό στο Santo Wine, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να δουν από κοντά τις κούπες του Ολυμπιακού.

Παράλληλα η στήριξη προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ήταν για ακόμα μια φορά τεράστια, καθώς μικροί και μεγάλοι προμηθεύτηκαν τις συλλεκτικές κάρτες των 100 χρόνων, μέλους και φιλάθλου της σεζόν 2024-2025», ανέφερε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στην ενημέρωση της.

Το δίδυμο της επανεκκίνησης και πάλι

Το… γραφτό με Μεντιλίμπαρ και Έσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Σαντιάγκο Έσε, εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λιόν. Ο προπονητής των Πειραιωτών και ο βασικότατος μέσος τους, ήταν αυτοί που μίλησαν και στο μυαλό αρκετών, ήρθε μια άλλη τους παρουσία.

Μεντιλίμπαρ και Έσε, είχαν εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό και στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ορόσημο για την πορεία της ομάδας, στο δρόμο για την κατάκτηση του Conference League τη σεζόν 2023-24. Ήταν μαζί, στη συνέντευξη πριν τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Σερβία. Εκείνο το 1-6, που αποτέλεσε την επανεκκίνηση του Ολυμπιακού, με μια επική πρόκριση.

Έσε: «Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα»
EUROPA LEAGUE

19:59 - 25.09.2024

Έσε: «Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα»

Ο Σαντιάγο Έσε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λυών για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League και τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να αλλάξουν την εικόνα τους.

Η συνέντευξη Τύπου τότε μάλιστα, είχε δοθεί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Μακάμπι, στο Νόβισαντ. Αρκετά λόγια τους και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, έμοιαζε με το τότε. Η ομάδα προερχόταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς εκτός του 1-4 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη, είχε ακολουθήσει και η εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Θα είναι… γραφτό να δούμε και αυτή τη φορά αντίδραση από την ομάδα ή μια… σύμπτωση; Σε λίγες ώρες θα το γνωρίζουμε…