«Χαμός» και στην Κύπρο για τα τρόπαια του Youth και του Conference League

Tα τρόπαια στην Κύπρο

i

© Olympiacos

«Χαμός» και στην Κύπρο για τα τρόπαια του Youth και του Conference League

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:05 - 03.09.2024

Στην Κύπρο βρέθηκαν τα τρόπαια που κατέκτησαν ο Ολυμπιακός και η Κ19 ομάδα του, με τον κόσμο να τα υποδέχεται δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα.

Στην Κύπρο έφτασαν τα τρόπαιο του Europa Conference League και του Youth League, τα οποία κατέκτησε ο Ολυμπιακός και η ομάδα K19 αντίστοιχα. Εκεί βρέθηκαν ουκ ολίγοι φίλαθλοι, οι οποίοι δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

«Αρκετός κόσμος βρέθηκε στον Αμμόχωστο της Κύπρου για να υποδεχθεί τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι του Θρύλου μαζεύτηκαν από νωρίς στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου, ενώ από την εκδήλωση δεν έλειπε και ο Δήμαρχος της περιοχής, κ. Σίμος Ιωάννου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Αμμοχώστου με το Δήμο Πειραιά έχουν προχωρήσει σε αδελφοποίηση τον Ιούλιο του 2022. Παράλληλα συνεχίστηκε η έμπρακτη στήριξη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» στην ενημέρωσή τους.

Ο Ολυμπιακός Κ19 έμαθε τους αντιπάλους του στο Youth League

Ο κάτοχος του Youth League, Ολυμπιακός Κ19, ετοιμάζεται να συμμετάσχει για ακόμα μία χρονιά στη διοργάνωση, θέλοντας και πάλι να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η αρχή θα γίνει στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, με τους «ερυθρόλευκους» να μαθαίνουν τον αντίπαλό τους.

Ο σύλλογος του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Ταλίνα Κάλεφ Κ19 - Σάντα Κολόμα Κ19, ομάδες από Εσθονία και Ανδόρα αντίστοιχα. Ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με την UEFA θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Παράλληλα, από την κλήρωση βγήκε και το ζευγάρι του τρίτου γύρου της διοργάνωσης. Ο νικητής από το ζευγάρι του Ολυμπιακού της δεύτερης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή από το ζευγάρι Τρέτσιν – Ζμπογιοβκα Μπρνο U19, από Σλοβακία και Τσεχία αντίστοιχα. Οι ημερομηνίες των αγώνων του τρίτου γύρου έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκέμβρη.