Χαμός και στο Λεωνίδιο για τα τρόπαια του Ολυμπιακού
i

© Το τρόπαιο του Conference League

Χαμός και στο Λεωνίδιο για τα τρόπαια του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 21:28 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 07.09.2024

Στο Λεωνίδιο βρέθηκαν τα τρόπαια του Europa Conference League και του Youth League, με τον κόσμο να δίνει για ακόμα μία φορά δυναμική παρουσία.

Χαμός έγινε και στο Λεωνίδιο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι κούπες του Europa Conference League και του Youth League βρέθηκαν στην πόλη του Νομού Αρκαδίας, εκεί όπου ο κόσμος έδωσε δυναμική παρουσία.

«Χαλασμός και στο Λεωνίδιο όπου συνεχίστηκε η θρυλική περιοδεία με την κούπα του Conference League να δίνει το "παρών" στην πόλη του νομού Αρκαδίας. Αρκετός κόσμος θέλησε να βρεθεί στην εκδήλωση και να φωτογραφηθεί με το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κόσμος άναψε αρκετά καπνογόνα και εκτοξευτήκαν βεγγαλικά, ενώ παράλληλα πέταξε στον ουρανό και ένα από τα γνωστά φαναράκια, στα χρώματα του Ολυμπιακού, κόκκινο και άσπρο.

Επίσης ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε ξανά τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη, με την αγορά της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου για τα 100 χρόνια του Θρύλου και την κάρτα μέλους. Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η θρυλική περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφεραν στην ενημέρωσή τους οι «ερυθρόλευκοι».

Πανικός και στη Λευκωσία για τα τρόπαια του Ολυμπιακού

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από το βράδυ που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Europa Conference League και πάνω από τέσσερεις που η ομάδα Κ19 σήκωσε την κούπα του Youth League. Όμως ο ενθουσιασμός παραμένει αμείωτος και αυτό αποτυπώθηκε για ακόμα μία φορά στην Κύπρο.

Πριν από λίγες ημέρες, τα δύο τρόπαια βρέθηκαν στην Αμμόχωστο και ο κόσμος ήταν εκεί για να τα δει από κοντά. Το ίδιο συνέβη και στη Λευκωσία, με τους φίλαθλους των «ερυθρόλευκων» στην Κύπρο να δημιουργούν ξανά φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.