Χωρίς Έσε, Ρίτσαρντς με Κηφισιά, προφυλάσσει τον Αλεξανδρόπουλο

Έσε

i

©INTIME

Χωρίς Έσε, Ρίτσαρντς με Κηφισιά, προφυλάσσει τον Αλεξανδρόπουλο

Διονύσης Βερβελές 23:09 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Για μια ακόμη φορά, νέα προβλήματα για τον Ολυμπιακό και τον Κάρλος Καρβαλιάλ…

Φαίνεται πως είναι… μόδα να αντιμετωπίζει προβλήματα ο Ολυμπιακός και την τελευταία στιγμή. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έτσι, καλείται να αντιμετωπίσει δύο ακόμη, που αποκόμισε από το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Αλεξανδρόπουλος που ένιωσε ενοχλήσεις κι έγινε αλλαγή, αλλά και ο Ρίτσαρντς που επίσης δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης, είναι εκτός πλάνων για το ματς με την Κηφισιά που θα γίνει την Κυριακή (14/1) στις 17:00 στην Καισαριανή.

Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς ουσιαστικά, «πληρώνουν» την παρουσία τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό κι ενόψει της ρεβάνς ο Καρβαλιάλ επειδή θέλει να τους έχει στη διάθεσή του, προτίμησε να τους έχει εκτός πλάνων. Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι εκτός θα είναι και ο Έσε που έχει συμπληρώσει κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής σε αυτή την αναμέτρηση.

Τι σημαίνει αυτό σε συνδυασμό με την απουσία και του Αλεξανδρόπουλου; Πως ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κηφισιά, θα πάει με τον Καμαρά και τον Καρβάλιο στη μεσαία του γραμμή. Όσον αφορά στα υπόλοιπα πλάνα του Καρβαλιάλ, σκέφτεται να κάνει μια διαχείριση. Σε αυτή τη λογική έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Κίνι αντί του Ορτέγκα στα άκρα και τον Μπιανκόν να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας.

Στη διαχείριση που έκανε και στη Λεωφόρο πάντως, εκτός αρχικού σχήματος ήταν ο Φορτούνης με τον Ποντένσε, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν με την Κηφισιά. Μια σκέψη έχει και για το θέμα του επιθετικού ο Καρβαλιάλ. Στηρίζει και περιμένει πολλά από τον Ναβάρο, αλλά δεν θέλει να τον «κάψει». Και στη διάθεσή του για το ματς με την Κηφισιά, είναι τόσο ο Γιόβετιτς, όσο και ο Ελ Αραμπί που επιστρέφει μετά το μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε από το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό και τον άφησε εκτός δράσης για 25 ημέρες.