Χωρίς οπαδούς με ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Μασούρας - Τοράλ

i

Μασούρας - Τοράλ/©Intime

Χωρίς οπαδούς με ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:09 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 14.08.2024

Η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League την προσεχή Δευτέρα (30/10, 21:30).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Stoiximan Super League την προσεχή Δευτέρα (30/10,21:30). Χωρίς τους οπαδούς τους θα αντιμετωπίσουν τους Κρητικούς οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έπειτα και από την εισήγηση της Αστυνομίας «άναψε κόκκινο» στη μετακίνηση, κάθε είδους, των οπαδών των Πειραιωτών στο Ηράκλειο. 

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μέχρι το Σάββατο η απόφαση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:00 - 26.10.2023

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μέχρι το Σάββατο η απόφαση

Το Sportal βρέθηκε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας για να σας μεταφέρει σε live χρόνο όλα όσα συνέβησαν στην πολύκροτη υπόθεση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Αυτή ολοκληρώθηκε και η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε: “την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»