Χωρίς Ρέτσο ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Παναγιώτης Ρέτσος

i

Παναγιώτης Ρέτσος/©Intime

Χωρίς Ρέτσο ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:08 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 16.08.2024

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υπέστη μία μικρή κάκωση στο γόνατο, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση και δεν υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League.

Απών από τον πρώτο επίσημο αγώνα του Ολυμπιακό για τη σεζόν 2024-25 θα είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο 26χρονος διεθνής αμυντικός δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση των Πειραιωτών, υπέστη μία μικρή κάκωση στο γόνατο κι επί της ουσίας δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εάν λοιπόν δεν γίνει κάποιο θαύμα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Ρέτσου για τον εκτός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Βόλο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (17/8, 20:00).

Ο Βάσκος κόουτς είναι πολύ πιθανόν να μην τον συμπεριλάβει καν στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, που θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής (16/08), για να μην τον επιβαρύνει περισσότερο.

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν κι ο Ανδρέας Ντόι είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον 26χρνο στόπερ στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Λορέντσο Πιρόλα,

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!