Ολυμπιακός: «Χτίζει» το πλάνο για Λεβαδειακό

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ολυμπιακός: «Χτίζει» το πλάνο για Λεβαδειακό

Διονύσης Βερβελές 13:03 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 17.10.2024

Συμπληρώθηκε το παζλ με την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών…

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Ρέντη όλους τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι έλειπαν για περίπου μιάμιση εβδομάδα σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Συμπληρώθηκε πλέον το παζλ με τους παίκτες που δεν ήταν τόσο καιρό στην ομάδα του Πειραιά και επί της ουσίας από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επερχόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος με το Λεβαδειακό, την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Αυτό γιατί στην προπόνηση της Τετάρτης όσοι παίκτες έδωσαν για πρώτη φορά το «παρών» μετά την επιστροφή τους από την Εθνική τους ομάδα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν σε δύο ματς σε λίγες ημέρες, είχαν αποθεραπεία το διήμερο της Τρίτης και Τετάρτης. Αυτό ώστε να μην επιβαρυνθούν και να αποφορτιστούν, τόσο από τα ταξίδια, όσο όμως και από τα συνεχόμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα να τεθούν στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να μπουν από σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπόνηση.

Έτσι, ο Βάσκος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το Λεβαδειακό. Το θετικό, επίσης, είναι πως και οι παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα είναι σαφώς καλύτερα και πλέον πιο έτοιμοι για να ξεκινήσουν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο λόγος για τους Τσικίνιο, Μαρτίνς, Γουίλιαν. Ιδιαίτερα οι δύο πρώτοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και ακολουθεί και ο Βραζιλιάνος από την πλευρά του. Οπότε είναι πιθανό να βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα πρωταθλήματος εντός έδρας την προσεχή Κυριακή.

Το θετικό, τουλάχιστον για την ώρα, είναι πως δεν έχει βγει κάποιος τραυματισμός από τους παίκτες που έλειπαν αυτές τις ημέρες με τις Εθνικές ομάδες. Θυμίζουμε συνολικά 14 παίκτες είχαν φύγει από το Ρέντη για υποχρεώσεις με τις Εθνικές και η κατάσταση των ποδοσφαιριστών με την επιστροφή τους, ήταν το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τους «ερυθρόλευκους». Όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε διακοπές για τις Εθνικές ομάδες.