O Ολυμπιακός έχει ακόμα χρόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την ευρωπαϊκή λίστα

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - Athens Kallithea

O Ολυμπιακός έχει ακόμα χρόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την ευρωπαϊκή λίστα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:52 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 03.09.2024

Τις τελευταίες του κινήσεις στη μεταγραφική αγορά ψάχνει να κάνει ο Ολυμπιακός, o οποίος έχει ακόμα χρόνο πριν τη λήξη της προθεσμίας για την ευρωπαϊκή λίστα.

Μία ημέρα και λίγες ώρες απομένουν μέχρι να ζητηθεί από τις ομάδες του UEFA Europa League η λίστα Α με τους 25 ποδοσφαιριστές που θα την απαρτίζουν. Ανάμεσα στους συλλόγους που πρέπει να τις παραδώσουν είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα δώσει το παρών στη δεύτερη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρόλο που μπορούν, ακόμα δεν έχουν δώσει στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία τον... κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Γιατί; Απλούστατα γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να προκύψει μία προσθήκη και αυτή να ενσωματωθεί στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Διότι μπορεί να μη φαίνεται, όμως ο Ολυμπιακός ακόμα έχει χρόνο!

O Καμπιάσο και ο Βαλμπουενά ήταν οι… παλαίμαχοι πριν τον Γουίλιαν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:11 - 03.09.2024

O Καμπιάσο και ο Βαλμπουενά ήταν οι… παλαίμαχοι πριν τον Γουίλιαν

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Γουίλιαν, ο οποίος για πολλούς έρχεται στην Ελλάδα ως… παλαίμαχος. Εκτός από τα ίδια τα νούμερα του παίκτη, αυτόν τον χαρακτηρισμό έρχονται να διαψεύσουν και τα παραδείγματα των Βαλμπουενά - Καμπιάσο.

Η προθεσμία για την υποβολή της λίστας Α και της λίστας Β στη UEFA ολοκληρώνεται το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 23:59 εκείνης της ημέρας. Επομένως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του κάτι παραπάνω από 24 ώρες να βρει έναν ή ακόμα και δύο παίκτες και να τους ενσωματώσει στη λίστα Α. Το αν θα το κάνει είναι μία δεύτερη κουβέντα. Οι άνθρωποι του συλλόγου, βέβαια, είναι έντονα κινητικοί, στοχεύοντας στην άφιξη τουλάχιστον ακόμα ενός παίκτη μετά και τη «βόμβα» με Γουίλιαν.

Άλλωστε υπάρχει ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα για το πως ο Ολυμπιακός πρόλαβε στο... παρατσάκ την υποβολή της ευρωπαϊκής λίστας. Ποιο είναι αυτό; Η περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε! Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2023 και δηλώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας. Τα υπόλοιπα ήταν ιστορία, αφού εκείνος ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της περασμένης χρονιάς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ακόμα και δύο παίκτες να πάρει φέτος ο Ολυμπιακός, πάντως, αυτοί κάλλιστα μπορούν να μπουν στη λίστα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτή εικάζεται πως θα απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές, συν όσους προστεθούν στην επιλογή Β. Τζολάκης, Πασχαλάκης, Κάρμο, Πιρόλα, Ντόη, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ορτέγκα, Αποστολόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Έσε, Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Τσικίνιο, Βέλντε, Μασούρας, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ θα είναι δεδομένα στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ, συν τους Μπότη, Κουτσίδη Μπακούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Κωστούλας που θα μπουν στη Β'.