Υπέγραψε και τα είπε με Μαρινάκη ο Τζολάκης

Κωνσταντής Τζολάκης

i

/©Intime

Υπέγραψε και τα είπε με Μαρινάκη ο Τζολάκης

Διονύσης Βερβελές 21:31 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 12.06.2024

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε αυτά του προέδρου των «ερυθρολεύκων».

Ο Κωνσταντής Τζολάκης είναι το πρόσωπο της ημέρας για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός τερματοφύλακας πήρε την ευκαιρία από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Μακάμπι-Ολυμπιακός 1-6 και έγραψε ιστορία. Σήκωσε το Conference League, έγινε διεθνής παίζοντας κόντρα στη Μάλτα και η Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 ήταν η ημέρα του.

Ο Κρητικός τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Παρότι υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες του εξωτερικού, δεν άφησε την υπόθεση να τραβήξει. Και σε αυτό βέβαια, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων» έδωσε την εντολή να υπογράψει νέο συμβόλαιο, η συμφωνία επιτεύχθηκε μαζί του εδώ και ημέρες και την Τετάρτη ήρθε το τυπικό κομμάτι με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Ο Τζολάκης μάλιστα, μετά τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τις απαραίτητες δηλώσεις και φωτογραφήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετέβη στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά. Εκεί, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Conference League, αλλά και τη νέα σεζόν. Εκεί που όπως επισήμανε ο Τζολάκης, στόχος είναι πάλι μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και η κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Τζολάκης, όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει εδώ και για τα επόμενα χρόνια. Μία κίνηση με όραμα, με στήριξη σε ένα παιδί που έδειξε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας.