Κόντρα στον ΟΦΗ υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Κόντρα στον ΟΦΗ υπό το βλέμμα του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με τις εξελίξεις να είναι πολλές…

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και οι εξελίξεις που έχουν συμβεί είναι αρκετές. Μέσα στην εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον Πέδρο Άλβες. Ο Πορτογάλος αποτέλεσε παρελθόν και επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έχοντας το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη έγινε γνωστό και το διαζύγιο με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ.

Όπως με τον Πέδρο Άλβες έτσι και σε αυτήν την περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό και να προχωρήσουν στη λύση προσωρινού προπονητή. Έτσι σήμερα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός ακούστηκε αρκετά με την πρόκριση των Νέων επί της Ίντερ στο Youth League και μέχρι να έρθουν οι οριστικές εξελίξεις με προπονητή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να του δώσει τα ηνία, ως μία προσωρινή λύση.

Στο Καραϊσκάκη ο Μεντιλίμπαρ

Επίσης οι εξελίξεις για τον νέο προπονητή δεν άργησαν. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν στην Ελλάδα τον Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος παρακολούθησε και από κοντά το ματς των Νέων με την Ίντερ στο Καραϊσκάκη, δε θα είναι αυτός ο νέος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει σε λύση προπονητή εγνωσμένης αξίας και ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο περσινός κάτοχος του Europa League με τη Σεβίλλη, πρόκειται να είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα και μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα είναι και στο Καραϊσκάκη να δει από κοντά τη νέα του ομάδα στο ματς με τον ΟΦΗ.

Προβλήματα για Συλαϊδόπουλο

Στον αγώνα με τους Κρητικούς ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα είναι στον πάγκο και τα προβλήματα δε λείπουν. Δεν έχει στη διάθεσή του τον Ζέλσον Μάρτινς ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ ακόμη ταλαιπωρείται από τραυματισμό ο Ρέτσος. Παράλληλα, τιμωρημένος είναι και ο Ντόη, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.

Τι γνώμη έχει για τον Χοσέ Μεντιλίμπαρ το ChatGPT: «Αξιοσέβαστος προπονητής στην Ισπανία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:19 - 09.02.2024

Τι γνώμη έχει για τον Χοσέ Μεντιλίμπαρ το ChatGPT: «Αξιοσέβαστος προπονητής στην Ισπανία»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει την αλλαγή στον πάγκο του, δίνοντας τα κλειδιά στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Τι γνώμη έχει όμως η AI τεχνολογία για τον φερόμενο ως νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων»;

Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι Κάρμο, Βέζο αναμένεται να είναι κατά πάσα πιθανότητα το κεντρικό δίδυμο των «ερυθρόλευκων», με τον δεύτερο να κάνει το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό.