Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ολιβέιρα, αυτές είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας»

Σέρτζιο Ολιβέιρα - Φωτ. IMAGO

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ολιβέιρα, αυτές είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας»

Κώστας Τόπας 10:36 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 04.09.2024

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε την μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Τελικά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα ολοκληρώσει με νέα μεταγραφή ή μεταγραφές. Κόντρα στην αίσθηση που υπήρχε, οι «ερυθρόλευκοι» φέρνουν στην Ελλάδα τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μέσος που έχει παίξει στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αναμένεται άμεσα στη χώρα μας ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

O 32χρονος Πορτογάλος μέσος θα αποτελέσει μία εξτρά λύση για τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι, αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς των κατόχων του Conference League.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με δημοσίευσή του στο Twitter, επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του στους «ερυθρόλευκους» σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με οψιόν μίας ακόμη χρονιάς. Οπως τονίζει ο έγκυρος στις μεταγραφές δημοσιογράφος, ο Ολιβέιρα θα αφήσει τη Γαλατασαράι προκειμένου να γίνει συμπαίκτης με τον Γουίλιαν στους Πειραιώτες.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αποτέλεσε «παιδί» της Πόρτο, καθώς με τους «Δράκους» κατέκτησε πλήθος τίτλων και αποτέλεσε βασικό της ποδοσφαιριστή για πάνω από 10 χρόνια. Ο Πορτογάλος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τη χρονιά της κατάκτησης του νταμπλ από τους Θεσσαλονικείς.

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Μουρίνιο τον πήρε μαζί του στη Ρόμα και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Conference League. Ωστόσο, το ίδιο καλοκαίρι η Γαλατασαράι προχώρησε στην απόκτησή του. Με τους Τούρκους ο Ολιβέιρα είχε στη διετία 58 ματς, 6 γκολ και 7 ασίστ, βοηθώντας στην κατάκτηση δύο σερί εγχώριων τίτλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!