Ομάδα έκπληξη κινήθηκε για Χάμες Ροντρίγκες και Μπαλοτέλι!

Ομάδα έκπληξη κινήθηκε για Χάμες Ροντρίγκες και Μπαλοτέλι!

Sportal newsroom 19:06 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 31.07.2024

Χάμες Ροντρίγκες και Μάριο Μπαλοτέλι βρέθηκαν στο στόχαστρο μίας ομάδας, που δεν θα πήγαινε το μυαλό κανενός...

Δεν είναι λίγες οι πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν στην αγορά των ελεύθερων. Παίκτες που έχουν βιογραφικό, το οποίο ζυγίζει τόνους, έχοντας παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα και έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών ανήκουν και οι Χάμες Ροντρίγκες και Μάριο Μπαλοτέλι, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Μάλιστα, ο πρώτος έρχεται και από ένα πολύ καλό Copa America με την εθνική Κολομβίας, που ηττήθηκε στον τελικό από την Αργεντινή.

Και μία ομάδα θέλησε να προσθέσει στο ρόστερ της και τους δύο! Και μάλιστα, πρόκειται για ομάδα έκπληξη. Ο λόγος για την Ουϊντάντ Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο, η οποία πήγε για να σκάσει διπλή «βόμβα», καθώς κινήθηκε για την απόκτηση των Χάμες Ροντρίγκες και Μάριο Μπαλοτέλι.

Βέβαια, η απάντηση που πήρε και από τις δύο πλευρές η ομάδα από το Μαρόκο ήταν αρνητικές, κάτι το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ήταν γνωστό εξ αρχής ότι είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις και οι δύο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!