Ομάδα της Νέας Γουινέας με φανέλες ΠΑΣ Γιάννινα - Η πράξη αλληλεγγύης από τους Ηπειρώτες (vid) 🙌

Ομάδα της Νέας Γουινέας με φανέλες ΠΑΣ Γιάννινα - Η πράξη αλληλεγγύης από τους Ηπειρώτες (vid) 🙌

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:27 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 14.08.2024

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε μια πράξη αλληλεγγύης, καθώς οι Ηπειρώτες δώρισαν αθλητικό εξοπλισμό στην Καμσάρ, ομάδα της Νέα Γουινέας.

Σε πραγματικά σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προχώρησε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα, δώρισε αθλητικό εξοπλισμό στην ομάδα της Καμσάρ της Νέας Γουινέας. 

Σε συνεργασία με την πρόεδρο της οργάνωσης «Παιδιά του Κόσμου», Ελισάβετ Φατέ και τον σύζυγό της, Μοχάμεντ Καμάρα, αντιπρόεδρο, συγκέντρωσαν αθλητικό υλικό της ηπειρώτικης ομάδας για τα παιδιά της Αφρικανικής χώρας.  

Η προσφορά έγινε αμέσως δεκτή και έτσι η Καμσάρ θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα με το σήμα και τα χρώματα της ηπειρώτικης ομάδας, γεγονός το οποίο συγκινεί και κάνει την ομάδα να αισθάνεται πολλοί υπερήφανοι για την αλληλεγγύη και την αγάπη τους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Ο Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. Γιάννινα για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο για τα παιδιά της ΓΟΥΙΝΕΑ ΚΟΝΑΚΡΥ και συγκεκριμένα της πόλης Καμσάρ και την ποδοσφαιρική εκπρόσωπό της FC Kamsar. 

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε συνεργασία με τη γνωστή Γιαννιώτισσα κυρία Ελισάβετ Φατέ, η οποία είναι πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παιδιά του Κόσμου» και έχει έδρα τα Γιάννινα και το σύζυγο της, Mohamed Camara, αντιπρόεδρο, συγκέντρωσαν αθλητικό υλικό του Π.Α.Σ. Γιάννινα για τα παιδιά της Αφρικανικής χώρας. Η προσφορά έγινε με ενθουσιασμό δεκτή από μικρούς και μεγάλους παράλληλα με τις ευχαριστίες τους στο σωματείο μας».

Tags: