Ανακοίνωση αποχώρησης του Ομπαμεγιάνγκ από την Μαρσέιγ - Σε ποια ομάδα έκπληξη οδεύει (vid)

O Ομπαμεγιάνγκ

i

© Intime

Ανακοίνωση αποχώρησης του Ομπαμεγιάνγκ από την Μαρσέιγ - Σε ποια ομάδα έκπληξη οδεύει (vid)

Κώστας Τόπας 14:31 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 17.07.2024

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη φανέλα της Μαρσέιγ. Ο ίδιος ο Γκαμπονέζος επιθετικός αποκάλυψε ότι η συνεργασία του με τον γαλλικό σύλλογο έφτασε στο τέλος του.

«Ήταν μια χρονιά γεμάτη συναισθήματα και πρέπει να ευχαριστήσω τον σύλλογο, το επιτελείο, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας. Με έκαναν πιο δυνατό και αυτές οι αναμνήσεις μαζί σου θα μείνουν για πάντα. Όπως γνωρίζετε, πάντα ακολουθούσα τη συμβουλή του πατέρα μου, που με βοήθησε να γίνω ο παίκτης που είμαι και γι' αυτό πήραμε αυτή την απόφαση για την καριέρα μου. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο», έγραψε ο 35χρονος στράικερ στο Instagram για να συνεχίσει λέγοντας:

Ο Εμπαπέ και το παιδικό του όνειρο: Οι αξίες που απαρνήθηκε για να υπογράψει στη Ρεάλ (vid)
LA LIGA

14:10 - 17.07.2024

Ο Εμπαπέ και το παιδικό του όνειρο: Οι αξίες που απαρνήθηκε για να υπογράψει στη Ρεάλ (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ευχαρίστησε τον παίκτη για την «προσπάθειά του» να ενταχθεί στους Μαδριλένους, αφήνοντας στην άκρη τα οικονομικά του συμφέροντα.

«Ευχαριστώ κύριε Φρανκ ΜακΚουρτ (ιδιοκτήτης κλαμπ), ευχαριστώ Πάμπλο (Λονγκόρια, πρόεδρος της Μαρσέιγ), που αποδέχτηκες την αναχώρησή μου, ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σου, αλλά κυρίως ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να ανακαλύψω τη ζεστασιά και το πάθος του Velódrome», πρόσθεσε ο άλλοτε φορ της Άρσεναλ, ο οποίος είχε δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Μασσαλούς.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα έρχεται σε μια εποχή που ο Ομπαμεγιάνγκ είναι ένα όνομα που τονίζεται στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο, ως πιθανή ενίσχυση για την Αλ Καντισίγια.

Ο 35χρονος επιθετικός εντάχθηκε στη Μαρσέιγ μόλις το περασμένο καλοκαίρι και μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα έγινε γρήγορα ένας από τους βασικούς παίκτες για την ομάδα. Τα γκολ του βοήθησαν να ξεπεράσει ο σύλλογος τις δυσκολίες σε μια δύσκολη σεζόν, όπου παρόλο που έφτασε στον ημιτελικό του Europa League, η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και να κερδίσει περισσότερα από πέντε παιχνίδια μακριά από το «Βελοντρόμ».Σ

Συνολικά με τους Μασσαλούς κατέγραψε 30 γκολ και 11 ασίστ σε 51 εμφανίσεις.