Ξέσπασε ο Ονάνα: «Πως γίνεται από κορυφαίος του Champions League να έγινα ο χειρότερος όλων;» (vid)

Αντρέ Ονάνα

i

PRtScr

Ξέσπασε ο Ονάνα: «Πως γίνεται από κορυφαίος του Champions League να έγινα ο χειρότερος όλων;» (vid)

Κώστας Τόπας 14:14 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 14.08.2024

Ο Αντρέ Ονάνα απάντησε στις σκληρές κριτικές που δέχεται από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να έγινε από κορυφαίος τερματοφύλακας του Champions League στον χειρότερο όλων.

Ο Αντρέ Ονάνα χλεύασε τις κριτικές που δέχεται από τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως δεν γίνεται να έγινε από κορυφαίος τερματοφύλακας του Champions League στον χειρότερο όλων από τότε που έφτασε στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος Καμερουνέζος γκολκίπερ εντάχθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» σε μια συμφωνία 50 εκατομμυρίων ευρώ, έπειτα από εισήγηση του Έρικ Τεν Χαχ, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός θεώρησε πως ο Ονάνα ήταν ο κατάλληλος για να καλύψει το κενό που άφησε ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ονάνα έχει επιδείξει μερικές δεξιότητες λαμπρότητας αυτή τη σεζόν, αλλά η αρχή του στη Γιουνάιτεντ ήταν γεμάτη με αδιέξοδα λάθη. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό της ομάδας του από το Champions League, δεχόμενος εύκολα γκολ από την Μπάγερν Μονάχου και ειδικότερα από την Γαλατασαράι.

«Αν πρέπει να μιλήσω για τη μέχρι τώρα σεζόν μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είμαι χαρούμενος γιατί ξέρω ότι μπορώ να κάνω πολύ καλύτερα, το έχω κάνει και ξέρω ότι θα το κάνω καλύτερα από τι συμβαίνει τώρα», είπε χαρακτηριστικά στο Sky Sports ο Ονάνα. «Δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια καλή στιγμή. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν το συντομότερο δυνατό.

Ο Ποτσετίνο εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Ενκουνκού στο Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

11:31 - 17.12.2023

Ο Ποτσετίνο εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Ενκουνκού στο Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έδωσε εξηγήσεις σχετικά με το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Κρίστοφερ Ενκουκού στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Ακούστε όμως, θέλετε να μου πείτε σε έξι μήνες ο καλύτερος τερματοφύλακας στο Champions League την περασμένη σεζόν μπορεί να έγινε ο χειρότερος στον κόσμο; Οχι. Όλα είναι προσωρινά. Ξέρω ότι θα είναι εντάξει. Αν όχι σήμερα, θα είναι αύριο, αν όχι αύριο, μεθαύριο», κατέληξε ο νεαρός κίπερ των «κόκκινων διαβόλων».