Οπαδοί της Αργεντινής στην Ινδία δημιούργησαν πορτραίτο του Μέσι κάτω από τον ωκεανό (vid)
i

Λιονέλ Μέσι/©PrtScr

Οπαδοί της Αργεντινής στην Ινδία δημιούργησαν πορτραίτο του Μέσι κάτω από τον ωκεανό (vid)

Κώστας Τόπας 14:27 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 20.08.2024

Ορισμένοι οπαδοί της Αργεντινής στην Ινδία είχαν υποσχεθεί ότι εάν η Αργεντινή έφτανε στον τελικό, θα κατέβαζαν ένα γιγάντιο πορτρέτο του Μέσι κάτω από τον ωκεανό.

Η αποθέωση του Λιονέλ Μέσι στα γήπεδα του Κατάρ -και όχι μόνο- μοιάζει με παγκόσμια καμπάνια υποστήριξής του. Στα κοντινά πλάνα από τις εξέδρες είδαμε στα γήπεδα Ασιάτες και Αφρικανούς, ντυμένους στα χρώματα της Αργεντινής. Αραβες με κασκόλ της «Αλμπισελέστε» πάνω από τις κελεμπίες τους. Κι εκείνος ανταποδίδει με το Μουντιάλ της ζωής του, οδηγώντας την εθνική του ομάδα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου...

Ο Λιονέλ Μέσι έχει θαυμαστές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακόμα και στην Ινδία, όπου κατοικούν Αργεντινοί ο «Pulga» είναι το είδωλό τους. Γι' αυτό και ορισμένοι οπαδοί θέλησαν να δείξουν την αγάπη τους στον 35χρονο Αργεντινό αστέρα, δημιουργώντας ένα γιγαντιαίο πορτραίτο κάτω από τον ωκεανό. 

Αργεντινή: Ξέρουμε τι κάνατε το 2018!
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

13:32 - 17.12.2022

Αργεντινή: Ξέρουμε τι κάνατε το 2018!

Πού βρίσκονταν το 2018, στο Μουντιάλ της Ρωσίας, οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε να πάρει στην αποστολή ο Λιονέλ Σκαλόνι και διεκδικούνε με την Αργεντινή την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό...