Το γήπεδο της ΑΕΚ επέστρεψε στην αρχική του μορφή και η Νέα Φιλαδέλφεια στους ρυθμούς της

OPAP Arena

i

©Sportal

Το γήπεδο της ΑΕΚ επέστρεψε στην αρχική του μορφή και η Νέα Φιλαδέλφεια στους ρυθμούς της

Κώστας Τσίλης 11:23 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 31.05.2024

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου μέχρι το βράδυ να πάρει το γήπεδο ξανά την κανονική του μορφή, ενώ άνοιξαν ξανά τα Μουσεία

Ήδη από το επόμενο πρωί του τελικού του Conference League, οι χώροι εντός και εκτός του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, γέμισαν από συνεργεία. Και ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες, προκειμένου να γίνουν όλα όσα χρειάζονται για να επανέλθει η Opap Arena στην κανονική της... μορφή.

Υπήρχαν πολλές αλλαγές που έγιναν από την ΟΥΕΦΑ για τον τελικό και ως εκ τούτου υπήρχαν και πολλά που έπρεπε να γίνουν. Ακόμα και σήμερα το πρωί τα συνεργεία δουλεύουν, έχουν απομακρύνει τα περισσότερα κομμάτια και μέσα στις επόμενες ώρες εκτιμάται πως το γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει πάρει ξανά την κανονική του μορφή. Και τίποτα απολύτως δεν θα θυμίζει τον τελικό.

Opap Arena © Intime

Φυσικά παράλληλα προχωρούν και οι εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές. Αφού πρώτα έχει γίνει από την πλευρά της ΟΥΕΦΑ μια λεπτομερής αποτίμησή τους.

Επίσης τόσο το Μουσείο της ΑΕΚ, όσο και αυτό του προσφυγικού ελληνισμού έχουν ανοίξει ξανά τις πύλες τους ήδη από σήμερα. Ενώ σύντομα θα λειτουργεί και πάλι η μπουτίκ και τα υπόλοιπα μαγαζιά εντός του γηπέδου. Γενικώς η ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει επιστρέψει και πάλι στους νορμάλ ρυθμούς της.