Οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Χιούστον για την παραχώρηση του Πόνσε

Έκι Πόνσε

i

© Intime

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Χιούστον για την παραχώρηση του Πόνσε

Κώστας Τσίλης 19:38 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 14.06.2024

Επιβεβαιώνεται πλέον και από την επίσημη ΑΕΚ, η συμφωνία για την πώληση του Αργεντινού φορ στην ομάδα των ΗΠΑ, με την σύμφωνη γνώμη και του Αλμέιδα

Ήταν ήδη πολύ ξεκάθαρο από χθες, πως η Χιούστον Ντάιναμο, πίεζε πολύ για να κλείσει την συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Έκι Πόνσε. Και ήταν θέμα χρόνου για να έρθει το οριστικό deal. Κάτι το οποίο έγινε πριν από λίγη ώρα. Όπως επισήμως πλέον επιβεβαιώνει η ΑΕΚ, υπάρχει οριστική συμφωνία για την πώληση του Πόνσε, η οποία θα επισημοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα.

Τι σημαίνει η παραμονή του Κάλενς, στον σχεδιασμό της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:13 - 14.06.2024

Τι σημαίνει η παραμονή του Κάλενς, στον σχεδιασμό της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας

Με δεδομένο πως (εκτός ανατροπής) στην Ένωση συνεχίζει και την επόμενη σεζόν ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός, δημιουργείται συγκεκριμένη συνθήκη για τα στόπερ της ομάδας

Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ήδη από την πρώτη στιγμή ενήμερος και από την ΑΕΚ αλλά και από τον ίδιο τον Αργεντινό φορ και για το ενδιαφέρον της ομάδας από το Χιούστον αλλά και για την επικείμενη συμφωνία. Με τον Αργεντινό τεχνικό να ανάβει το πράσινο φως.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, από την ΑΕΚ δεν διέρρευσαν απολύτως τίποτα όσον αφορά τα ποσά. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισαν πως δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε περί πέντε συν τριών εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΑΕΚ, θα είναι φιξ. Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα συνολικά η Ένωση παίρνει ένα ποσό περίπου στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ πέρυσι είχε αποκτήσει τον Πόνσε, βγάζοντας από τα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ πολύ καλά είναι και τα χρήματα που προσφέρει η ομάδα από το Χιούστον στον ίδιο τον Αργεντινό. Περισσότερα από καλά, καθώς οι Αμερικανοί υποστηρίζουν πως το ετήσιο συμβόλαιο του Πόνσε, θα ξεπερνάει τα δυο εκατομμύρια ετησίως.