Οριστική συμφωνία Άρη και Βαγιαδολίδ για Μόντσου, υπογράφει για τέσσερα χρόνια

Φωτ. IMAGO

i

Μόντσου©IMAGO

Οριστική συμφωνία Άρη και Βαγιαδολίδ για Μόντσου, υπογράφει για τέσσερα χρόνια

Αλέξης Σαββόπουλος 12:01 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 29.07.2024

Άρης και Βαγιαδολίδ τα βρήκαν για την μεταγραφή του 25χρονου Ισπανού μέσου που θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα του Άρη.

Έτοιμος να ανακοινώσει μια σπουδαία προσθήκη είναι ο Άρης αφού πριν από λίγο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Μόντσου.

Ο 25χρονος Ισπανός μέσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους με μεταγραφή που μαζί με τις ετήσιες απολαβές του θα φτάσει τα επτά εκ ευρώ. Από αυτά τα 3,6 εκ είναι το ποσό που θα δώσει ο Αρης στην Ισπανική ομάδα για να τον αποκτήσει και τα υπόλοιπα αφορούν το συμβόλαιο του παίκτη που θα αγγίζει τις 750.000 ευρώ συν τα μπόνους.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο τελευταίος με ανάρτησή του έκανε λόγο για συμφωνία του Άρη με τη Βαγιαδολίδ στα 3,6εκ ευρώ και ότι αυτή τη στιγμή ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μάλιστα ο Ρομάνο αναφέρει ότι η μεταγραφή του 25χρονου Ισπανού θα αποτελέσει ρεκόρ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ξεπερνώντας αυτή του συμπατριώτη του Μάνου Γκαρθία πριν από δυο χρόνια με 3,5 εκ ευρώ.