Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Χιρόνα για τον Κάλενς

Κάλενς

i

Άλεξ Κάλενς/©intime

Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Χιρόνα για τον Κάλενς

Κώστας Τσίλης 21:30 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 23.06.2024

Οριστικοποιήθηκε το deal της Ένωσης με τον ισπανικό σύλλογο, προκειμένου να μετατραπεί σε ελεύθερη μεταγραφή, ο δανεισμός του Περουβιανού στόπερ

Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες είχε δρομολογηθεί η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Χιρόνα, προκειμένου ο δανεισμός του Άλεξ Κάλενς, να μετατραπεί σε ελεύθερη μεταγραφή. Ήταν άλλωστε εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, να παραμείνει ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός στην Ένωση και την επόμενη σεζόν.

Τι σημαίνει η παραμονή του Κάλενς, στον σχεδιασμό της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:13 - 14.06.2024

Τι σημαίνει η παραμονή του Κάλενς, στον σχεδιασμό της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας

Με δεδομένο πως (εκτός ανατροπής) στην Ένωση συνεχίζει και την επόμενη σεζόν ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός, δημιουργείται συγκεκριμένη συνθήκη για τα στόπερ της ομάδας

Η ΑΕΚ οριστικοποίησε σήμερα την συμφωνία με την ισπανική ομάδα, προφανώς σε ποσό ενδεχομένως και χαμηλότερο από την οψιόν που υπήρχε. Και ουσιαστικά ο Κάλενς παραμένει... κιτρινόμαυρος. Απλώς μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, να υπάρξουν ανακοινώσεις επίσημες και από την Χιρόνα και από την ΑΕΚ.

Ο Κάλενς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του Περού και συμμετέχει στο Copa America. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει πιθανότατα ολόκληρο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις της Ένωσης, λίγο πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 24 Ιουλίου.