Οριστικό: Η Γερμανία πήρε απόφαση για το μέλλον του Φλικ
i

Φλικ / © PrntScrn

Οριστικό: Η Γερμανία πήρε απόφαση για το μέλλον του Φλικ

Sportal newsroom 20:18 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 20.08.2024

Ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, παρά το γεγονός πως τα «πάντσερ» αποκλείστηκαν νωρίς στο Μουντιάλ.

Η Γερμανία γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στους ομίλους του φετινού Μουντιάλ, τερματίζοντας τρίτοι στον όμιλο τους πίσω από την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Αυτό οδήγησε πολλούς στο να βγάλουν το συμπέρασμα πως ο Χάνσι Φλικ δεν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Όπως μετέδωσαν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές φαίνεται πως αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό και να βάλουν πλώρη για το Euro 2024.

«Είμαστε πεπεισμένοι όλοι πως το Euro 2024 παρουσιάζει μια μεγάλη ευκαιρία για μας στη χώρα μας. Στόχος είναι να έχουμε επιτυχία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και έδωσε τη σκυτάλη στον Χάνσι Φλικ, ο οποίος με τη σειρά του υποστήριξε ότι:

«Είμαστε αισιόδοξοι για το Euro το 2024 στη χώρα μας. Ως ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα δείξαμε στο Κατάρ. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία εκεί και θα πάρουμε τα μαθήματά μας. Έχω εμπιστοσύνη στο μονοπάτι που συμφωνήσαμε να ακολουθήσουμε με τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Θέλουμε όλους τους Γερμανούς να μας στηρίξουν»