Οριστικό: Με τον κόσμο του στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ!

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Οριστικό: Με τον κόσμο του στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:28 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 17.09.2024

ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι συμφώνησαν για να πάρει εισιτήρια ο Δικέφαλος!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ τελικά θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς πριν από λίγο βγήκε... λευκός καπνός! Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος και η Γαλατάσαραϊ ήρθαν σε συμφωνία για να δοθούν στους ασπρόμαυρους 2.400 εισιτήρια.

Η τουρκική αστυνομία από την πλευρά της δεν έφερε αντίρρηση, όπως και η UEFA, που μάλιστα χαρακτήρισε το παιχνίδι ως low risk game.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση, ήθελαν να εκδράμουν στην Πόλη και έτσι η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε το αίτημα στην τουρκική ομάδας. Πλέον στόχος να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρξει τιμωρία, ειδικά από τη στιγμή που το επόμενο εκτός έδρας ματς είναι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου θα ήθελαν να βρεθούν στο θέατρο των ονείρων.

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο του 2010 για τα προκριματικά του Europa League είχαν βρεθεί σχεδόν 3.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Πόλη για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ιστορική πρόκριση. Τότε, εντός γηπέδου δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, αλλά εκτός σταδίου υπήρξαν παρατράγουδα με οπαδούς του τουρκικού συλλόγου που επιχείρησαν επιθέσεις σε πούλμαν φίλων του ΠΑΟΚ.

Πλέον αναμένονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων, της αστυνομίας της Τουρκίας και της UEFA για τα μέτρα τάξης, αλλά και το σχέδιο μετακίνησης των φίλων του ΠΑΟΚ προκειμένου να κυλήσουν όλα όπως πρέπει.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ πήρε 4.800 εισιτήρια και για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο 21/9.