Ο Ορσάτο θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα

Ντανιέλε Ορσάτο

i

©Intime

Ο Ορσάτο θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα

Κώστας Τσιακλής • 12:17 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.08.2024

Ο Ντανιέλε Ορσάτο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα για τα playoff του Champions League.

Η UEFA ανακοίνωσε το διαιτητή που θα διευθύνει τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα για τα playoff του Champions League. (29/08). Στο ΟΑΚΑ λοιπόν θα βρεθεί ο πολύπειρος Ιταλός, Ντανιέλε Ορσάτο, που θα σφυρίξει τους «πράσινους» για δεύτερη φορά στην καριέρα του. 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την είσοδο του στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ηττήθηκε με 2-1 από τη Μπράγκα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs της διοργάνωσης και θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης, με τον Ντανιέλε Ορσάτο να είναι αυτός που θα έχει την ευθύνη του αγώνα. Πρόκειται για έναν elite διαιτητή με πολλές εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί, Τσίρο Καρμπόνε και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλο ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πάολο Βαλέρι.

Ο Ορσάτο θα σφυρίξει για δεύτερη φορά στην καριέρα του παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Η προηγούμενη φορά ήταν τη σεζόν 2014-2015, στην ήττα των «πρασίνων» με 1-2 από τη Ντιναμό Μόσχας στη φάση των ομίλων του Europa League

O Διαμαντόπουλος μας... γύρισε στην Ελλάδα

O Διαμαντόπουλος μας... γύρισε στην Ελλάδα

Προκρίσεις, ταξίδια, παιχνίδια στο εξωτερικό, κληρώσεις, προοπτική του «σεντονιού»... Όλα εξαφανίστηκαν σε μία στιγμή, αφού ο Διαμαντόπουλος φρόντισε να μας επαναφέρει απότομα στην ελληνική πραγματικότητα. Και να θυμηθούμε τι συμβαίνει στο... ωραίο μας ποδόσφαιρο.

Πέραν του Παναθηναϊκού, ο Ορσάτο διεύθυνε και άλλες αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα σφύριξε τις τρεις νίκες του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ το 2012-2013 (1-2), του Ερυθρού Αστέρα το 2019-2020 (1-0) και της Μαρσέιγ το 2020-2021 (1-0). Επίσης σφύριξε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ με 1-2 στα playoff του Champions League (2020) και την ισοπαλία του «δικέφαλου» με τη Ρουμπίν Καζάν το 2011 (1-1). Τέλος ο Ιταλός ήταν διαιτητής και στην ήττα του Ατρόμητου με 0-1 από τη Φενερμπαχτσέ το 2015.