«Δεν πήγε στην προπόνηση της Μπράγκα ο Όρτα»

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

«Δεν πήγε στην προπόνηση της Μπράγκα ο Όρτα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:02 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 07.08.2024

Ο Αντρέ Όρτα δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση (7/8) της Μπράγκα, η οποία προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Σερβέτ, όπως αναφέρει η Record.

Όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπράγκα είναι ο Αντρέ Όρτα. Ο 27χρονος μέσος δεν πήγε στην προπόνηση της πορτογαλικής ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/8), όπως αναφέρει η Record.

«Ο Αντρέ Όρτα απουσίαζε από την προπόνηση για να ασχοληθεί με προσωπικά θέματα, με την προοπτική να αποχωρήσει από το σύλλογο ανά πάσα στιγμή. Ο Ολυμπιακός θεωρείται το επόμενο βήμα που θα κάνει ο μέσος», αναγράφει συγκεκριμένα το δημοσίευμα του πορτογαλικού Μέσου.

Υπενθυμίζεται πως η «Record» σε δημοσίευμα της προ ημερών ανέφερε πως ο Ολυμπιακός κι η Μπράγκα έχουν έρθει σε συμφωνία για την παραχώρηση του 27χρονου Πορτογάλου μέσου και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Όρτα στους «ερυθρόλευκους».

«Οι δύο σύλλογοι ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που θα επιστρέψει τον μέσο στην Αθήνα, σε ένα deal που μπορεί να ανέλθει συνολικά στα 4 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, με το υπόλοιπο να εξαρτάται από τους στόχους. Αυτοί βέβαια είναι εύκολο να επιτευχθούν», ανέφεραν οι Πορτογάλοι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!