«Η άφιξη Καρβαλιάλ στη Μπράγκα αλλάζει τα δεδομένα για Όρτα»

Αντρέ Όρτα

i

Αντρέ Όρτα/©Intime

«Η άφιξη Καρβαλιάλ στη Μπράγκα αλλάζει τα δεδομένα για Όρτα»

Sportal newsroom 13:27 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Τα πορτογαλικά Μέσα κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο μέλλον του Αντρέ Όρτα, μετά την επιστροφή του Καρβαλιάλ στην Μπράγκα.

Ριζικές είναι οι αλλαγές στις τάξεις της Μπράγκα, καθώς η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Ντάνιελ Σόουσα.

Τη θέση του ανέλαβε ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος ήταν εκείνος που ουσιαστικά είχε εισηγηθεί την έλευση του Όρτα στους «ερυθρόλευκους» στα μέσα της περσινής σεζόν, αλλάζει τα δεδομένα.

Από την πλευρά της, η πορτογαλική «Record» κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση του 27χρονου μέσου, τονίζοντας ότι η επιστροφή του Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα αλλάζει τα δεδομένα για το μέλλον του Όρτα.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Όρτα και επιθυμία του είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας του, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ενδιαφέρονται πολύ «ζεστά» για την απόκτησή του.

Ο Όρτα ήταν ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει δυναμικά τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για τον Αντρέ Όρτα, τον χαφ που ήρθε με τις ευλογίες του Κάρλος Καρβαλιάλ και που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φρόντισε να αξιοποιήσει στο έπακρο.

Πάντως, ούτε μία στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αφήσει την περίπτωση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!