Όρτα: «Ήθελα να βρω τον Ελ Κααμπί με σέντρα, αλλά ευτυχώς κατέληξε στα δίχτυα η μπάλα»

Αντρέ Όρτα

i

©intime

Όρτα: «Ήθελα να βρω τον Ελ Κααμπί με σέντρα, αλλά ευτυχώς κατέληξε στα δίχτυα η μπάλα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:51 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:00 - 29.05.2024

Ο Αντρέ Όρτα μίλησε μεταξύ άλλων για το δεύτερο γκολ που έβαλε λέγοντας πως ήθελε να βγάλει σέντρα στον Ελ Κααμπί, αλλά για καλό δικό του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Superleague.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού, τα οποία μάλιστα ήταν και τα πρώτα με τη φανέλα της ομάδας. Με τη λήξη του αγώνα ο Πορτογάλος μεταξύ άλλων μίλησε για το 2ο γκολ λέγοντας πως ήθελε να βρει τον Ελ Κααμπί, αλλά για καλό δικό του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρωταγωνιστής είναι όλη η ομάδα, δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, όλοι μαζί τα δημιουργούμε τα γκολ, σε όλες τις μεγάλες στιγμές ειναι η ομάδα είναι όλη μαζί. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, αφήσαμε μια όμορφη εικόνα στους οπαδούς στο τελευταίο εντός έδρας ματς. Θέλουμε μα συνεχίσουμε έτσι.

Ξέραμε πως η ΑΕΚ μαρκάρει man to man. Έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Ξέραμε το κλειδί, το καταφέραμε, είχαμε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, Μπορούσαμε να σκοράρουμε δύο γκολ. Τελικά τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να σουτάρω, ήταν μία αποτυχημένη προσπάθεια που οδήγησε σε επιτυχία, προσπάθησα να βρω τον Ελ Κααμπί όπως έχει ξανά γίνει. Ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».