«Χάλασε η μεταγραφή του Όρτα στον Ολυμπιακό - Δεν τα βρήκαν οι Πειραιώτες με την Μπράγκα»

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

«Χάλασε η μεταγραφή του Όρτα στον Ολυμπιακό - Δεν τα βρήκαν οι Πειραιώτες με την Μπράγκα»

Sportal newsroom 22:07 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 07.08.2024

Ολυμπιακός και Μπράγκα δεν κατάφεραν να δώσουν τα χέρια για τη μεταγραφή του Αντρέ Όρτα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Πορτογαλία.

Δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού όπως όλα δείχνουν ο Αντρέ Όρτα. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, η ομάδα του Πειραιά δεν έφτασε σε συμφωνία με την Μπράγκα, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να «χαλάσει».

«Ακόμη ένα πισωγύρισμα στην υπόθεση του Αντρέ Όρτα. Ενώ όλα έδειχναν πως έχουν κλείσει, με τον παίκτη στο δρόμο για την Αθήνα, η συμφωνία κόλλησε και πάλι. Έτσι ο παίκτης δεν πέταξε ποτέ από τη Λισαβόνα, ενώ είχε ταξιδέψει από το Πόρτο στην πρωτεύουσα και ήταν προγραμματισμένο να πετάξει από εκεί για την Ελλάδα», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal από την Πορτογαλία, το «ναυάγιο» είναι οριστικό.

Θυμίζουμε πως ο Όρτα ήταν ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει δυναμικά την περσινή χρονιά. Ο ίδιος έκανε τη διαφορά υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, συνολικά μέτρησε 2 γκολ σε 21 συμμετοχές και στο φινάλε πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League.

Πριν μερικές ώρες, τα ΜΜΕ της Ιβηρικής χώρας ανέφεραν πως ο 27χρονος μέσος αναμένεται να υπογράψει για τέσσερις σεζόν με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν. Η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα θα έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν δύο επιπλέον εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για ατομικούς και συλλογικούς στόχους.

Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν λόγο για ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!