Ορτέγκα: «Να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Γκαρθία και ο Ορτέγκα

i

© Intime

Ορτέγκα: «Να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα» (vid)

Sportal newsroom 19:20 - 05.08.2024

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόμα στο δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, έχοντας καλή εικόνα. Μιλώντας στο Olympiacos TV μετά την αναμέτρηση, ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στάθηκε στη δίψα που υπάρχει για ακόμη περισσότερους τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αίσθηση που έχουμε μετά το παιχνίδι είναι πολύ θετική! Έχουμε δουλέψει πολύ! Φάνηκε η ένταση που έχουμε αποκτήσει μέσα από την προπόνηση. Ίσως φανήκαμε λίγο κουρασμένοι από τις δυνατές προπονήσεις.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι με υψηλή ένταση στα 90 λεπτά. Όπως σας είπα δουλέψαμε σκληρά, κάτω από πολλή ζέστη, στην οποία πρέπει να συνηθίσουμε γιατί έτσι θα είναι και στην Ελλάδα.

Συνεχίζουμε λοιπόν την προετοιμασία μας για να είμαστε 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα κύπελλα! Προφανώς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους, το καταφέραμε στην προηγούμενη σεζόν και αυτό θα αναζητήσουμε και φέτος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!