Ορτέγκα: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες σα να είναι οι μεγαλύτερες»

Ορτέγκα: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες σα να είναι οι μεγαλύτερες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:43 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την ερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως «όλες τις ομάδες πρέπει να τις αντιμετωπίζεις σα να είναι μεγάλες».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (28/1, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων», Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες, ενώ τόνισε πως «όλες τις ομάδες πρέπει να τις αντιμετωπίζεις σα να είναι μεγάλες».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πράγματι μετά από καιρό είχαμε χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα. Σκοπεύουμε να το δείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. 

Πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες σα να είναι οι μεγαλύτερες. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Αν μπεις στο παιχνίδι με αυτό στο μυαλό σου τότε δεν θα παίξεις καλά, οπότε δεν πρόκειται να το κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα».  

Για την παρουσία του στην Εθνική Αργεντινής: «Πραγματικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα να βρίσκομαι δίπλα σε τόσο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια ωραία στιγμή για μένα και ελπίζω να συνεχίσουμε καλά για να κληθώ ξανά».