Όσα έγραψαν παρατηρητής και αστυνομία για το επεισόδιο Λουτσέσκου - Λαμέλα: «Του πέταξε χάνζαπλαστ και εκείνος τον έφτυσε»

Όσα έγραψαν παρατηρητής και αστυνομία για το επεισόδιο Λουτσέσκου - Λαμέλα: «Του πέταξε χάνζαπλαστ και εκείνος τον έφτυσε»

Κώστας Τσίλης 15:08 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 22.10.2024

Ο παρατηρητής του ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και η αστυνομία, κατέγραψαν στις εκθέσεις τους όσα συνέβησαν και στο γήπεδο μετά το τέλος του παιχνιδιού και στα αποδυτηρία

Ένας μικρός χαμός έγινε τόσο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας μετά το τέλος του ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Με πρωταγωνιστή κυρίως τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον Έρικ Λαμέλα, όπως και διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ αλλά και τον Ντάνιελ Βένγκα, συνεργάτη του Αλμέιδα.

O παρατηρητής του παιχνιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, έγραψε στην έκθεση του πως μετά το τέλος του ματς, ο Λουτσέσκου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλα του προς την εξέδρα. Αυτό προκάλεσε την έντονη λογομαχία με τον Βένγκα.

Όσον αφορά αυτό που έγινε μέσα στα αποδυτήρια, τόσο ο παρατηρητής όσο και η αστυνομία, αναφέρουν πως ο Λαμέλα πέταξε ένα... χάνζαπλαστ προς τον Λουτσέσκου και εκείνος στη συνέχεια τον έφτυσε. Επίσης αναφέρονται και οι χειρονομίες αλλά και ο τρόπος που κινήθηκαν μέσα στα αποδυτήρια, οι δυο διαπιστευμένοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επίσης κλήθηκαν σε απολογία.

Μάλιστα ξεκίνησε προανάκριση από τη Διεύθυνση αθλητικής βίας για παραβάσεις περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης και απλή σωματική βλάβη του ποινικού κώδικα. Με αφορμή το επεισόδιο που υπήρξε μέσα στα αποδυτήρια, με αστυνομικές δυνάμεις.