Οσασούνα όνειρο έκανε την Μπαρτσελόνα να βλέπει εφιάλτες με... τεσσάρα!

Φωτ. IMAGO

Οσασούνα όνειρο έκανε την Μπαρτσελόνα να βλέπει εφιάλτες με... τεσσάρα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:56 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 29.09.2024

Ονειρική εμφάνιση από την Οσασούνα, που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπαρτσελόνα, διαλύοντας την με 4-2 στο «El Sadar».

Ποιος είδε την Οσασούνα και δεν τη φοβήθηκε! Σίγουρα όχι η Μπαρτσελόνα, η οποία όχι απλά φοβήθηκε, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα βλέπει εφιάλτες. Και αυτό γιατί η ομάδα της Παμπλόνα όχι απλά έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της, αλλά την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα και μάλιστα με διασυρμό, αφού επικράτησε με 4-2 για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Από την αρχή φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν σκοπό να κλειστούν πίσω, αλλά να χτυπήσουν στα ίσια τους «μπλαουγκράνα» παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικής. Και το έκαναν, με τον Μπούντιμιρ να ανοίγει το σκορ στο 18ο λεπτό και τον Σαραγόσα να κάνει το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από δέκα λεπτά.

Με γκολ του Άλβαρες στο φινάλε η Ατλέτικο απέδρασε από το Βίγκο και τώρα... ντέρμπι!
LA LIGA

23:56 - 26.09.2024

Με γκολ του Άλβαρες στο φινάλε η Ατλέτικο απέδρασε από το Βίγκο και τώρα... ντέρμπι!

Τα βρήκε σκούρα στο Βίγκο η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ο Χουλιάν Άλβαρες έδωσε τη λύση με γκολ στο 90' και οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 1-0 της Θέλτα πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, με τον Βίκτορ να εκμεταλλεύεται ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ. Εκεί είναι που πίστεψαν ότι μπορούν να φέρουν τούμπα το ματς. Ωστόσο, η Οσασούνα τους το ξέκοψε με εμφατικό τρόπο. Στο 72' ο Μπούντιμιρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ενώ ο Μπρετόνες με ένα απίστευτο γκολ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, σε επίπεδα... τρομακτικά. Η Μπαρτσελόνα απλά μείωσε στο 89', με τον Γιαμάλ να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ