Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μεταγραφή του Οσίμεν στην Τσέλσι κατέρρευσε

Τοντ Μπόελι - Βίκτορ Οσίμεν

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μεταγραφή του Οσίμεν στην Τσέλσι κατέρρευσε

Κώστας Τόπας 15:18 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 06.09.2024

Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο ο Βίκτορ Οσίμεν δεν κατέληξε σήμερα να φοράει τη φανέλα της Τσέλσι.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε έπειτα από πολλές συζητήσεις με τη Νάπολι και τον ίδιο, να υπογράψει τον Βίκτορ Οσίμεν. Οι δύο ομάδες δεν έφτασαν ποτέ σε συμφωνία πριν από τη μεταγραφική προθεσμία της περασμένης Παρασκευής.

Ετσι, ο Νιγηριανός φορ έχασε την ευκαιρία να ενταχθεί σε μία ομάδα με υπόλοιπους αστέρες, όπως Ζοάο Φέλιξ, Τζέιντον Σάντσο, Πέδρο Νέτο, Νίκλας Τζάκσον, Κρίστοφερ Ενκούκου και Μικαϊλο Μούντρικ. Φαινόταν ότι η Τσέλσι θα έπαιρνε τον Οσίμεν, ειδικά μετά την αποχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου στη Νάπολι, αλλά ο πρώην επιθετικός της Νάπολι κατέληξε να υπογράψει μονοετή δανεισμό με την τουρκική Γαλατασαράι

«Σούπερ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της οικογένειας της Γαλατασαράι! 10 Ανυπομονώ να δώσω τα πάντα και να αξιοποιήσω στο έπακρο αυτό το νέο ταξίδι με ένα τόσο καταπληκτικό γκρουπ και τους θαυμαστές, Έτοιμος να δημιουργήσω αξέχαστες αναμνήσεις μαζί Πάμε Γαλατασαράι!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Οσίμεν μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη τουρκική ομάδα.

Με πολλούς οπαδούς να μένουν σοκαρισμένοι που η συμφωνία της Τσέλσι με τον Οσίμεν απέτυχε να υλοποιηθεί, η «Daily Telegraph» αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για το μέλλον του Νιγηριανού φορ.

«Μου είπαν ότι η προσφορά της Τσέλσι για τον Οσίμεν ήταν καλύτερη τόσο για εκείνον όσο και για τη Νάπολι από την προσφορά της Γαλατασαράι ως δανεικός», είπε ο ρεπότερ της «Daily Telegraph», Ματ Λο, μιλώντας στο London is Blue Podcast.

«Ο ατζέντης του δεν ενημέρωσε σε καμία περίπτωση στην Τσέλσι ότι επρόκειτο να μετακομίσει ως δανεικός, επομένως οι προσφορές άλλων ομάδων εντελώς».

Με τον Όσιμεν να επιβεβαιώνεται ότι είναι εκτός σχεδίων του Αντόνιο Κόντε μετά την παράδοση της φανέλας του με το νούμερο εννιά στον νέο απόκτημα Λουκάκου, φαίνεται ότι οι απαιτήσεις της Νάπολι άλλαξαν σημαντικά όταν η Τσέλσι είχε την ευκαιρία να υπογράψει τον παίκτη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!