Η περίεργη ρήτρα στο συμβόλαιο του Οσίμεν που του επιτρέπει να φύγει από τη Γαλατασαράι τον Ιανουάριο

Βίκτορ Οσίμεν - Φωτ. IMAGO

Η περίεργη ρήτρα στο συμβόλαιο του Οσίμεν που του επιτρέπει να φύγει από τη Γαλατασαράι τον Ιανουάριο

Κώστας Τόπας 08:36 - 04.09.2024

Ο Βίκτορ Οσίμεν μπορεί να υπέγραψε στη Γαλατασαράι πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο φρόντισε να βάλει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να φύγει από την τουρκική ομάδα τον Ιανουάριο.

Η υπόθεση του Βίκτορ Οσίμεν έχει περισσότερα κεφάλαια από ένα μυθιστόρημα. Αφού όλα έδειχναν ότι ο Νιγηριανός θα παραμείνει στον «πάγο» στη Νάπολι, τελικά ανακοινώθηκε μια συμφωνία για τον ίδιο καθώς συμφωνήθηκε να παίξει ως δανεικός στη Γαλατασαράι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συμφωνία θα ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον τουρκικό σύλλογο να αναλαμβάνει την καταβολή περίπου 10 εκατ. ευρώ ετησίως που κερδίζει ο επιθετικός. Όπως φαίνεται, ο Νιγηριανός διεθνής φορ ζήτησε να συμπεριληφθεί μια περίεργη ρήτρα που θα του επέτρεπε να φύγει από τη Γαλατασαράι στη χειμερινή αγορά.

Και, όπως εξηγήθηκε, ο Οσίμεν θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει σύλλογο εάν λάβει προσφορά από έναν από τους 10 συλλόγους που έχει καθορίσει στο συμβόλαιό του και που θα ήθελε να μετακινηθεί.

Επιπλέον, ο Οσίμεν ζήτησε να μειωθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του από τη Νάπολι. Συγκεκριμένα, από τα 130 εκατομμύρια ευρώ στα 75 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εξακολουθεί να ψάχνει κάποιον που θέλει να πληρώσει τη μεταγραφή του και ότι η εναλλακτική λύση ήταν να καταλήξει στη Γαλατασαράι.

Πάντως, ο Νιγηριανός φορ έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης (03/09) στην Τουρκία, προκειμένου να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Εκεί τον περίμεναν χιλιάδες οπαδοί της Γαλατασαράι που παρά την ώρα, φρόντισαν να βρίσκονται στο αεροδρόμιο προκειμένου να υποδεχθούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!