Η «βόμβα» που δεν έσκασε ποτέ: Ο Οσίμεν μένει στη Νάπολι... προς το παρόν

Φωτ. IMAGO

Η «βόμβα» που δεν έσκασε ποτέ: Ο Οσίμεν μένει στη Νάπολι... προς το παρόν

Κώστας Τόπας 08:33 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 31.08.2024

Η μεταγραφή του Βίκτορ Οσίμεν στην Τσέλσι ή την Αλ Αχλί κατέρρευσε τις τελευταίες ώρες κι έτσι ο Νιγηριανός επιθετικός θα... αναγκαστεί να παραμείνει στη Νάπολι, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Βίκτορ Οσίμεν έμελλε να είναι μια από τις μεγάλες «βόμβες» καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς. Πολύ περισσότερο μετά την ανανέωση τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά και με ξεκάθαρα σημάδια αποχώρησης από τον «Σαντιάγκο Μαραντόνα». Τα τελευταία 24ωρα ήταν ταραχώδη για τον Νιγηριανό. Έγινε λόγος για την Αλ Αχλί και την Τσέλσι αλλά τελικά η «βόμβα» δεν «έσκασε» και θα παραμείνει στη Νάπολι και τη νέα σεζόν.

Η άφιξη του Λουκάκου στη Νάπολι φάνηκε να προαναγγέλλει μια κίνηση της τελευταίας στιγμής για τον Βίκτορ Οσίμεν. Την Παρασκευή (30/08) Ο Νιγηριανός επιθετικός συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με την Αλ Αχλί και η Νάπολι από την πλευρά της ήταν θετική στην παραχώρησή του, μιας και θα κέρδιζε περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους.

Ωστόσο, ο Ντε Λαουρέντις έσφιξε τα λουριά πιο σφιχτά από όσο έπρεπε και η συμφωνία τελικά κατέρρευσε μόλις η Αλ Αχλί ενεργοποίησε την δεύτερη επιλογή που είχε, αυτή του Ιβάν Τόνεϊ.

Επειτα, ​​έγινε γνωστό ότι η Τσέλσι επέστρεψε στο κυνήγι του Βίκτορ Οσίμεν και οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να πείσουν τη Νάπολι για την απόκτηση του. Μία προσπάθεια η οποία δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους «μπλε». Στην Αγγλία μάλιστα υποστηρίζουν ότι ήταν ο ίδιος ο παίκτης που ήταν αρνητικός στην μεταγραφή του στην ομάδα του Έντσο Μαρέσκα.

Με αυτόν τον τρόπο και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες με την επαναδραστηριοποίηση της αραβικής αγοράς (κλείνει στις 2 Σεπτεμβρίου), ο Οσίμεν θα παραμείνει στη Νάπολι μέχρι τον Ιανουάριο... τουλάχιστον. Δραματική κατάσταση, αφού ο Κόντε τον κράτησε μακριά από την ομάδα σε αυτή την αρχική περίοδο της σεζόν και από την Ιταλία επισημαίνουν ότι η κατάσταση δεν θα αλλάξει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!