Τι έβαλε! Ο «ιπτάμενος» Οσίμεν πέτυχε το γκολ της χρονιάς με ανάποδο ψαλίδι (vid)

Το γκολ του Βίκτορ Οσίμεν

Τι έβαλε! Ο «ιπτάμενος» Οσίμεν πέτυχε το γκολ της χρονιάς με ανάποδο ψαλίδι (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 20.10.2024

Ο Βίκτορ Οσίμεν πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με τη φανέλα της Γαλατασαράι κόντρα στην Αντάλιασπορ.

Ο Βίκτορ Οσίμεν παραμένει ο τρομακτικός επιθετικός που απείλησε τις άμυνες της Serie A με τη Νάπολι. Ο Νιγηριανός έχει ήδη τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στα πέντε παιχνίδια του που έπαιξε με τη Γαλατασαράι μετά την υπογραφή «βόμβα» στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου με την τουρκική ομάδα.

Επιπλέον, το τελευταίο του γκολ δεν άργησε να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του κόσμου λόγω της θεαματικής φύσης του. Με το σκορ να είναι στο 2-0 για την Γαλατασαράι κόντρα στην Αντάλιασπορ, ο Νιγηριανός επιθετικός σηκώθηκε στον αέρα πάνω από δύο μέτρα για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με ανάποδο ψαλίδι.

Βίκτορ Οσίμεν: Ενας πραγματικός «ροκ σταρ» στην Κωνσταντινούπολη
REST OF THE WORLD

11:42 - 29.09.2024

Βίκτορ Οσίμεν: Ενας πραγματικός «ροκ σταρ» στην Κωνσταντινούπολη

Ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσίμεν ο οποίος είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Γαλατασαράι, σκόραρε και πρωταγωνίστησε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Κασίμπασα του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Το εντυπωσιακό χτύπημα του Οσίμεν χαιρετίστηκε από τους σχολιαστές ως ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν, αναδεικνύοντας την αθλητικότητα και την αποφασιστικότητά του μετά την επιστροφή του από τραυματισμό.

Νωρίτερα, τα δύο γκολ του Μάουρο Ικάρντι είχαν ήδη δώσει στη Γαλατασαράι τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο Οσίμεν ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 κόντρα στην Αντάλιασπορ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Η επιστροφή του Οσίμεν είναι μια σημαντική ώθηση για τη Γαλατασαράι καθώς συνεχίζει τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο πρόσφατος τραυματισμός του τον ανάγκασε να χάσει τις υποχρεώσεις του με τη Νιγηρία, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής για τους επερχόμενους προκριματικούς της AFCON εναντίον της Λιβύης. Ωστόσο, με αυτή τη λαμπρή εμφάνιση, ο επιθετικός έδειξε ότι είναι έτοιμος να σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Ο Οσίμεν προσαρμόστηκε γρήγορα στη ζωή στη Γαλατασαράι, είτε σκοράροντας είτε βοηθώντας τους συμπαίκτες του με ασίστ και στις τέσσερις εμφανίσεις του για τον σύλλογο. Παρά το γεγονός ότι έχασε την προετοιμασία λόγω μεταγραφικών επιπλοκών, ο πρώην φορ της Νάπολι έχει γίνει ζωτικός παίκτης για τους 24 φορές πρωταθλητές Τουρκίας.

Ο Βίκτορ Οσίμεν, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε, είπε: «Νομίζω ότι το γκολ ήταν τέλειο. Συγχαίρω την ομάδα. Γιορτάζω επίσης τα γενέθλια του προπονητή μας και του αφιερώνω αυτή τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νίκη. Δεν ήμασταν ήταν τόσο καλό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πήραμε το προβάδισμα με τα γκολ του Μάουρο. Είχαμε ένα διάλειμμα 4 ημερών και ξεκουραστήκαμε καλά. Το γκολ μου θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για το βραβείο Πούσκας, γιατί όχι».