Ανω κάτω στη Νάπολι με Οσίμεν: Τα έβαλε με θαμώνα που τον βιντεοσκοπούσε σε νυχτερινό κλαμπ

Βίκτορ Οσίμεν

Ανω κάτω στη Νάπολι με Οσίμεν: Τα έβαλε με θαμώνα που τον βιντεοσκοπούσε σε νυχτερινό κλαμπ

Κώστας Τόπας 09:56 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 13.08.2024

Ο Βίκτορ Οσίμεν κινδυνεύει με το να του επιβληθεί πρόστιμο από τη Νάπολι αφού ο Νιγηριανός διεθνής βιντεοσκοπήθηκε να διαπληκτίζεται με έναν θαυμαστή του σε νυχτερινό κέντρο.

Ο Βίκτορ Οσίμεν έχει γίνει αντικείμενο μεταγραφικών εικασιών, με τον γεννημένο στο Λάγος επιθετικό να συνδέεται με μεταγραφή στην Τσέλσι, σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Ο 25χρονος Νιγηριανός επιθετικός απουσίαζε στον πρώτο γύρο του Coppa Italia της Νάπολι εναντίον της Μόντενα στο «Stadio Maradona» το βράδυ του Σαββάτου λόγω του αβέβαιου μέλλοντός του, με τον διευθυντή της Νάπολι, Τζιοβάνι Μάνα να επιβεβαιώνει ότι είχε ζητήσει να φύγει από τον σύλλογο.

Η βαριά ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ, έχει τρομάξει πολλούς μνηστήρες, με την Τσέλσι να είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα που εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει μετά την οπισθοδρόμηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενώ η μεταγραφική του κατάσταση παραμένει άλυτη, ο πρώην επιθετικός της Λιλ μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο, μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε ένας χρήστης του TikTok, που δείχνει τον Οσίμεν σε ένα διάσημο νυχτερινό κέντρο στη Νάπολη.

Στο βίντεο, ο νεαρός επιθετικός εθεάθη να σπρώχνει τον κόσμο μέσα στο πλήθος, φανερά αναστατωμένος για την βιντεοσκόπηση και πλησίασε θυμωμένος τον θαυμαστή πριν σταματήσει απότομα το βίντεο. Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, Corriere dello Sport, ο Νιγηριανός αντιμετωπίζει κύρωση καθώς ο προπονητής του Αντόνιο Κόντε είναι γνωστός για την πειθαρχία.

«Ο επιθετικός της Νάπολι ήταν ο πρωταγωνιστής μιας δυσάρεστης διαμάχης χθες το βράδυ με έναν οπαδό που, αφού τον αναγνώρισε, τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του σε δημόσιο χώρο», έγραψαν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Osimhen, ο οποίος εντάχθηκε στη Νάπολι από τη Λιλ το καλοκαίρι του 2020 για ένα ποσό ρεκόρ συλλόγου 70 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, έχει οριστεί ως ο κορυφαίος στόχος της Τσέλσι μετά την κατάρρευση της συμφωνίας των Μπλε για τον Σάμουελ Ομοροντιον της Ατλέτικο Μαδρίτης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!