Ο Οσίμεν γίνεται κάτοικος Σαουδικής Αραβίας και υπογράφει μυθικό συμβόλαιο με την Αλ Αχλί

Βίκτορ Οσίμεν

Ο Οσίμεν γίνεται κάτοικος Σαουδικής Αραβίας και υπογράφει μυθικό συμβόλαιο με την Αλ Αχλί

Κώστας Τόπας 10:40 - 30.08.2024

Ο Βίκτορ Οσίμεν αναμένεται να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, αφού τα βρήκε σε όλα με την Αλ Αχλί με την οποία θα υπογράψει μυθικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο του «Sky Italia», ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσίμεν, αποφάσισε να ενταχθεί στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Pro League.

Ο Νιγηριανός επιθετικός συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και οι δύο σύλλογοι ολοκληρώνουν τώρα μια μυθική συμφωνία. Η Νάπολι από την πλευρά της αναμένεται να κερδίσει περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους.

Το συμβόλαιο του Οσίμεν φέρεται να περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης, αν και η αξία αυτής της προϋπόθεσης δεν είναι γνωστή. Ο 25χρονος Νιγηριανός φορ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις με τους Σαουδάραβες εντός της ημέρας (30/08).

Ο Οσίμεν εντάχθηκε στη Νάπολι από τη Λιλ το 2020 σε μια συμφωνία αξίας 80 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας τον τη ρεκόρ μεταγραφής του συλλόγου. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ομάδα της Serie A εν μέσω αβεβαιότητας για το μέλλον του. Η νέα συμφωνία φέρεται να διπλασίασε τους μισθούς του στα 10 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν και περιλάμβανε ρήτρα αποδέσμευσης αξίας μεταξύ 120 και 130 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Νιγηριανός επιθετικός σημείωσε 76 γκολ σε 133 αγώνες για τη Νάπολι, με τα 26 γκολ του κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23 να βοήθησαν τους «παρτενοπέι» να κατακτήσουν τη Serie A για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!