«Τρέλα» κι αποθέωση για Οσίμεν από τους οπαδούς της Γαλατασαράι στην Τουρκία (vid)

Βίκτορ Οσίμεν

i

PrtScr

«Τρέλα» κι αποθέωση για Οσίμεν από τους οπαδούς της Γαλατασαράι στην Τουρκία (vid)

Κώστας Τόπας 08:55 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 03.09.2024

Τα ξημερώματα της Τρίτης (03/09) ο Βίκτορ Οσίμεν πάτησε Τουρκία, όπου κι αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, Γαλατασαράι.

Τις τελευταίες ώρες αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο ίδιος ο Οσίμεν που απέρριψε την προσφορά που έστειλε την τελευταία στιγμή η Τσέλσι. Οι «μπλε» προσπάθησαν για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού και έβαλαν στο τραπέζι συμβόλαιο για τέσσερις σεζόν... με ρυθμό τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Πρόταση που ο 25χρονος απέρριψε αμέσως, αφού σήμαινε να κερδίζει λιγότερο από τον μισό μισθό που έχει αυτή τη στιγμή η Νάπολι.

Η αναχώρηση για τη Σαουδική Αραβία τις επόμενες ώρες φαινόταν πως ήταν η μόνη οδός διαφυγής που έχει απομείνει στον Οσίμεν για να αφήσει τον εφιάλτη που βιώνει στη Νάπολι. Ωστόσο, από το πουθενά η Γαλατασαράι εμφανίστηκε στο προσκήνιο και κατάφερε να τον κάνει δικό της, από τους «παρτενοπέι», με τη μορφή δανεισμού.

Η συμφωνία θα ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον τουρκικό σύλλογο να αναλαμβάνει την καταβολή περίπου 10 εκατ. ευρώ ετησίως που κερδίζει ο επιθετικός. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Οσίμεν εγγυήθηκε επίσης μια ρήτρα που του επιτρέπει να διακόψει τον δανεισμό τον Ιανουάριο εάν του έρθει μια ελκυστική πρόταση από κορυφαίο κλαμπ.

Επιπλέον, ο παίκτης, ο οποίος έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι τον Ιούνιο του 2026, βλέπει τη ρήτρα αποδέσμευσής του με τον ιταλικό σύλλογο να πέφτει από 130 εκατομμύρια ευρώ σε 75 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, ο Νιγηριανός φορ έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης (03/09) στην Τουρκία, προκειμένου να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Εκεί τον περίμεναν χιλιάδες οπαδοί της Γαλατασαράι που παρά την ώρα, φρόντισαν να βρίσκονται στο αεροδρόμιο προκειμένου να υποδεχθούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Ο Οσίμεν δεν περίμενε τέτοια υποδοχή από τους φίλους της Γαλατασαράι και γι' αυτό όταν αντίκρισε αυτό το θέαμα, έγινε κι αυτός ένα με τους οπαδούς και τραγουδούσε συνθήματα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!