Όσο δεν κλείνει η ΑΕΚ τερματοφύλακα, τόσο μπαίνουν κι άλλα ονόματα, δίπλα σ' αυτό του Μπρινιόλι

Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/intime

Όσο δεν κλείνει η ΑΕΚ τερματοφύλακα, τόσο μπαίνουν κι άλλα ονόματα, δίπλα σ' αυτό του Μπρινιόλι

Κώστας Τσίλης 18:21 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 12.06.2024

Η ΑΕΚ έχει ως πρώτη προτεραιότητα την μεταγραφή στην θέση κάτω από τα δοκάρια, έχει ανοιχτή την υπόθεση Μπρινιόλι, αλλά όσο δεν την κλείνει, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις όπως του Στρακόσια

Στην ΑΕΚ η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ούτε αλλάζει, ούτε καν "φρενάρει" την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού που έχει γίνει. Τουλάχιστον ως προς τις πρώτες προτεραιότητες και άμεσες ανάγκες για προσθήκες. Μια εξ αυτών αφορά την θέση του τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει αυτή την μεταγραφή όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά και με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε ψάχνει για τερματοφύλακα που θα παίζει βασικός.

Χωρίς δομικές αλλαγές και με προσθήκες, το οργανόγραμμα της ΑΕΚ, στο ξεκίνημα της εποχής Ηλιόπουλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:31 - 12.06.2024

Χωρίς δομικές αλλαγές και με προσθήκες, το οργανόγραμμα της ΑΕΚ, στο ξεκίνημα της εποχής Ηλιόπουλου

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θέλει να "τρέξει" όλα τα ζητήματα της ΑΕΚ χωρίς να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές αλλά μόνο με προσθήκες στο στελεχιακό δυναμικό της ομάδας

Δεδομένα υπάρχει στο κάδρο η υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός είναι ένας τερματοφύλακας που αρέσει στην ΑΕΚ και υπάρχει ανοιχτή γραμμή. Όσο όμως δεν κλείνει η υπόθεση του Μπρινιόλι, τόσο μπαίνουν στο κάδρο και άλλες υποψηφιότητες. Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό κοιτάζει ακόμα τρεις περιπτώσεις τερματοφύλακα. Μια εξ αυτών, φέρεται να είναι και ο Θωμάς Στρακόσια.

Ο 29χρονος Αλβανός τερματοφύλακας παίζει στην Μπρέντφορντ και ετοιμάζεται να πάει στο Euro με την εθνική του ομάδα. Δεν παίζει σχεδόν καθόλου στην Αγγλία και ψάχνεται για κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Φέρεται η ΑΕΚ να έχει ρίξει ματιές και στην περίπτωση του, η οποία όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2026 με την Μπρέντφορντ. Και πολύ υψηλό κασέ. Ωστόσο φαίνεται πως έχει υπάρξει επαφή.

Επίσης η ΑΕΚ φέρεται να κοιτάζει και ακόμα δυο περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Η μια μάλιστα, φέρεται να είναι από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Και η δεύτερη όχι. Επίσης έχουν υπάρξει επαφές και με τις δυο αυτές περιπτώσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει "καεί" η περίπτωση του Μπρινιόλι. Παραμένει και είναι ανοιχτή. Με την ΑΕΚ πάντως, σε κάθε περίπτωση, να θέλει μέχρι να φύγει η ομάδα για την προετοιμασία στην Ολλανδία, να έχει κλείσει τερματοφύλακα.