«Όχι» του ΠΑΟΚ σε Τζένοα για Κοτάρσκι!

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© Intime

«Όχι» του ΠΑΟΚ σε Τζένοα για Κοτάρσκι!

Μάνος Τσαλγατίδης 15:19 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 25.06.2024

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση των Ιταλών για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι

Το Sportal νωρίτερα σας ενημέρωσε για το γεγονός πως η Τζένοα επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ενώ ανέφερε στους «ασπρόμαυρους» πως άμεσα θα κατέθετε και πρόταση.

Αυτή κατατέθηκε, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τη θεωρεί... αστεία, καθώς οι Ιταλοί πρότειναν τρία εκατομμύρια συν έναν ποδοσφαιριστή τους δανεικό. Φυσικά, οι «ασπρόμαυροι» την απέρριψαν χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς για να κάτσουν στο τραπέζι με τον εκάστοτε σύλλογο ξεκινούν την κουβέντα από τα 10 εκατομμύρια.

Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης «κέρβερος» δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.

Οι Γενοβέζοι είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα, Τζόσεπ Μαρτίνες στην Ίντερ, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να καταβάλλουν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού και ψάχνεται έντονα στην αγορά για την απόκτηση κίπερ.

Ο Κοτάρσκι προτάθηκε από το μανατζερικό του γραφείο εδώ και μια εβδομάδα, αλλά τελικά η προσφορά της Τζένοα ήταν πραγματικά χαμηλή και ο ΠΑΟΚ την απέρριψε χωρίς καν να μπει σε καμία άλλη κουβέντα με τους Γενοβέζους, που δεν είναι απίθανο να επανέλθουν.