Σοκ στην Ουαλία: Ομάδα δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα του μπέιζμπολ μετά από ήττα

Ο Τζος Κόλινς της Avenue Hotspur FC

Σοκ στην Ουαλία: Ομάδα δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα του μπέιζμπολ μετά από ήττα

Κώστας Τόπας 11:17 - 15.10.2024

Μία σοκαριστική επίθεση δέχθηκαν παίκτες ερασιτεχνικής ομάδας της Ουαλία, καθώς έβγαιναν από τα αποδυτήρια μετά από αγώνα της Sunday League, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να υποστεί τραύματα που θα τον οδηγήσουν στο χειρουργείο.

H Avenue Hotspur FC, μια ομάδα που ανήκει στην Division One της Cardiff Football League, πρωτεύουσα της Ουαλίας, έχει υποστεί μια τρομερή επίθεση στο τέλος του αγώνα της με την Llanrumney Athletic. Μετά την ήττα με 3-1, μια ομάδα τραμπούκων πήγε να επιτεθεί σε όλη την ομάδα με ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Αυτή η τρομερή επίθεση συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν μια ομάδα οπαδών πήγε να χτυπήσει τους παίκτες της Avenue Hotspur FC με ρόπαλα του μπέιζμπολ. Ο πιο επηρεασμένος σε αυτό το περιστατικό ήταν ο τερματοφύλακας, Τζος Κόλινς. Ο 32χρονος Ουαλός κίπερ έχει διαγνωστεί με κάταγμα στο αριστερό γόνατο, για το οποίο έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Κόλινς δεν ήταν ο μόνος που τραυματίστηκε, αφού τραύματα έχουν κι αρκετοί συμπαίκτες του, αλλά όχι με τη σοβαρότητα που υπέστη ο τερματοφύλακας. Ο 32χρονος Ουαλός είναι σε καλή διάθεση παρά τον τραυματισμό του και δηλώνει ότι «αυτοί οι τραυματισμοί μου άλλαξαν τη ζωή». Ο σύλλογος και η αντίπαλη ομάδα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τα γεγονότα, ενώ η αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα στην οποία δεν έχει συλληφθεί ακόμη κανένα άτομο.

Καταδικάζουμε έντονα τη βία που σημειώθηκε στο Eastern Leisure Center το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και πιστεύουμε ότι η αστυνομία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να φέρει τους εμπλεκόμενους στη δικαιοσύνη.

Αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό, στο οποίο ένας αριθμός παικτών δέχτηκε βίαιη επίθεση καθώς έφευγαν από τα αποδυτήρια, είναι εντελώς απαράδεκτο και ήταν μια πραγματικά οδυνηρή και τρομακτική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Συνεργαζόμαστε πλήρως με την αστυνομία και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Ουαλίας στις έρευνές τους και η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή εστιάζεται στην υποστήριξη όλων των θιγόμενων αυτήν τη στιγμή.

Με ανακούφιση αναφέρουμε ότι ο Τζος Κόλινς είναι σε καλή διάθεση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση για να επισκευάσει το γόνατό του.

Εν τω μεταξύ, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ουαλίας για τα μηνύματα παρηγοριάς και υποστήριξης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλους στην Avenue Hotspur FC.

Ως σύλλογος ποδοσφαίρου με επίκεντρο την οικογένεια, περήφανοι που εκπροσωπούμε την κοινότητα του Ely, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε για να παίξουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Tags: