Ποδοσφαιριστής σκόραρε το νικητήριο γκολ και η Αστυνομία μπήκε στη μέση του γηπέδου για να τον συλλάβει! (vid)
i

© PrtScr

Ποδοσφαιριστής σκόραρε το νικητήριο γκολ και η Αστυνομία μπήκε στη μέση του γηπέδου για να τον συλλάβει! (vid)

Sportal newsroom 21:23 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 12.09.2024

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ουαλία.

Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μας, ωστόσο αυτό που συνέβη στην Ουαλία δεν το συναντάς συχνά. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στους Μπάγκλαν Ντράγκονς και Σέλτικς, ο «ήρωας» των φιλοξενούμενων συνελήφθη μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Οι Σέλτικς βρέθηκαν να χάνουν με 3-1, ωστόσο με την έλευση του Έβανς τα δεδομένα άλλαξαν. Ο ίδιος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ανατροπής, βρίσκοντας δίχτυα στο 85ο λεπτό και διαμορφώνοντας το 3-4. Λίγο μετά την επίτευξη του τέρματος, η Αστυνομία μπήκε στη μέση του γηπέδου για να τον συλλάβει.

Ο αγώνας διακόπηκε για μερικά λεπτά και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Έβανς, ο οποίος έπαιρνε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Όπως γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσης μετά το ματς οι Ντράγκονς, ο παίκτης συνελήφθη διότι ήταν ύποπτος για ληστεία.

«Με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφορεί από τον αγώνα του Σαββάτου, ο σύλλογος επιβεβαιώνει πως ο ποδοσφαιριστής Έβανς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 85ο λεπτό και κρατήθηκε στα αποδυτήρια, καθώς ήταν ύποπτος για ληστεία. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας λίγες ώρες αργότερα και πλέον το θέμα έχει τελειώσει».