Aπίστευτος Ουάρντα: «Aνάγκασε» τη Φάρκο να λύσει το συμβόλαιο του και έμεινε ελεύθερος για 6η φορά μέσα στο 2023!

Αμρ Ουάρντα

i

© Intime

Aπίστευτος Ουάρντα: «Aνάγκασε» τη Φάρκο να λύσει το συμβόλαιο του και έμεινε ελεύθερος για 6η φορά μέσα στο 2023!

Κώστας Τσιακλής • 20:47 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 14.08.2024

Η Φάρκο, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, έλυσε το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα αφού ο Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός δεν ήταν αφοσιωμένος στον σύλλογο.

Συνεχίζει το... βιολί του ο Αμρ Ουάρντα...

Ο Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός έχει βαλθεί πραγματικά να τρελάνει τον κόσμο τη φετινή χρονιά. Ο Ουάρντα μετά από ένα τρελό καλοκαίρι συμφώνησε με τη Φάρκο της Αιγύπτου, με την οποία μετράει μόλις μια συμμετοχή. 

Αυτή φαίνεται ότι θα είναι και η μοναδική που θα καταγράψει αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος έχει τερματίσει τη συνεργασία τους! Σύμφωνα με τον δημσιογράφο, Μίκι Τζούνιορ, ο 30χρονος θα αποτελέσει παρελθόν επειδή δεν είναι αφοσιωμένος στον σύλλογο και κατ' επέκταση δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων του στις προπονήσεις!

Το τρομερό δεν είναι ότι ο Ουάρντα θα αποχωρήσει από τη Φάρκο αλλά το ότι είναι η 6η ομάδα από την οποία φεύγει το 2023. Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος τον Ιανουάριο αποχώρησε από την Ανόρθωση Αμμοχώστου με προορισμό τον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ από το καλοκαίρι και έπειτα ανήκε επίσης στη Ράζα Καζαμπλάνκα, στη Δόξα Κατωκοπιάς, την Εστεγκλάλ και τη Φάρκο. 

Ακόμα πιο τρελό είναι το γεγονός είναι ότι με τις τέσσερις τελευταίες έχει πραγματοποιήσει μόλις μια συμμετοχή, αυτή που προαναφέραμε νωρίτερα με τη Φάρκο! Απίθανοι είναι και οι λόγοι αποχώρησης τους από τους συλλόγους. Αρχικά έφυγε από τη Ράζα Καζαμπλάνκα μόλις 12 μέρες μετά την υπογραφή του αφού επικαλέστηκε ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Ακολούθως συμφώνησε με τη Δόξα Κατωκοπιάς όμως έστησε τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο! «Έχω κρίσεις πανικού και πάω στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τελικά ο Ουάρντα έκανε την τιμή να ταξιδέψει στην Κύπρο, μόνο που εκεί εντοπίστηκε θέμα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και δεν του επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα!

Η τελευταία του περιπέτεια πριν πάει στη Φάρκο ήταν αυτή με την Εστεγκλάλ. Ο Ουάρντα είχε ζητήσει από τον σύλλογο να του στείλει ιδιωτικό τζετ προκειμένου να μεταφέρει και τον σκύλο του, κάτι που οδήγησε τελικά στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του. Κάπως έτσι ο 30χρονος θα πρέπει να βρει τον 7ο σταθμό της καριέρας του την τρέχων χρονιά που ίσως να αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ.